Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- Niebezpieczeństwo na drodze

pawelik001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa.png

Witam serdecznie, z tej strony Redaktor @pawelik001. W dniu dzisiejszym napisałem artykuł o nowej aktualizacji wykonanej przez Administratora RCON DreeY. Zapraszam do przeczytania artykułu.

Dnia 26.05, czyli w jedno z ważniejszych Świąt - Dzień Matki, wyruszyłem na patrol w poszukiwaniu czegoś, co natchnie mnie do napisania artykułu. Przez pierwsze kilkadziesiąt kilometrów nie napotkałem żadnych zdarzeń. Gdy zmierzałem w stronę mostu Martin Bridge, napotkałem powalone drzewo, które leżało na poboczu. Postanowiłem, że poinformuję o tym zdarzeniu centralę San Andreas Fire Department poprzez komendę /112. Po zgłoszeniu wykonałem parę zdjęć i poczekałem na przyjazd służb.

9XlFvz0.png
zp5fd53.png
0PKLCzD.png

Po kilku minutach ekipa strażacka przyjechała, zaparkowała wóz strażacki i zabezpieczyła teren. Zapytałem się czy mogę przeprowadzić wywiad, dostałem informację, iz taki krótki mogę, ponieważ mają dużo zleceń. Tak więc przystąpiłem do zadawania pytań, aby ich nie spowalniać.

pawelik001: Witam, z tej strony Redaktor pawelik001 z Redakcji Prasowej 4Life News.

AdrianeQ82: Uszanowanie, Starszy Sekcyjny AdrianeQ82 JRG Nr 1 Los Santos.

p: Czy chciałby Pan udzielić dla mnie wywiadu?

A: No dobrze, ale takiego szybkiego bo mamy dużo wezwań.

p: Czy zdażyło się już Panu mieć takie wezwanie? Jak ono przebiega?

A: Były już wezwania o drzewie leżącym na ziemi. Zazwyczaj bierzemy piły łańcuchowe i siekiery.

p: Jak długo Wam zajmuje usunięcie pnia?

A: Usunięcie takiego pnia zajmuje nam nie więcej niż 5 minut.

p: Dobrze, dziękuję za ten krótki wywiad.

A: Proszę, życzę miłej pracy.

Po wywiadzie otrzymałem pozwolenie na zrobienie zdjęć. Niestety akcja została przeprowadzona na tyle sprawnie, że nie zdążyłem zrobić zdjęć podczas rozbierania drzewa.

T3Jw31k.png
93CGKsm.png
ahn6hnm.png

Akcja została przeprowadzona szybko, sprawnie i - jak zawsze - zgodnie z zasadami RP. Dziękuję za przeczytanie, oraz dziękuję ekipie SAFD za wywiad i parę zdjęć.

Dla Redakcji Prasowej 4Life News
Redaktor @pawelik001

Edytowane przez pawelik001

1 godzinę temu, pawelik001 napisał:

świat

Świąt.

otrzymałem pozwolenie za zrobienie zdjęć.

Na zrobienie zdjęć.

zgodnie z zadami RP.

Zasadami.

Drobne błędy, ale warto poprawić. Co do artykułu - nie jest zły.

Edytowane przez Versi*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin