Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Swoją całą kolekcje ~ Pojazdy o łącznej wartości 4kk ~

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Sandking (495)
ID: 579 - Jest to pierwszy pojazd na serwerze tej marki.
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 13000km
Dodatki: FT bez Nitra, modułu UP2 oraz modułu UP3 - oba te moduły są zbędne do tego pojazdu. Pojazd posiada zamontowane lampy, które nie są dostępne w komponentach - (███)
Cena: -
Coś od siebie: Bardzo ładny Sandking 2.2, który jest pierwszy na serwerze, a ponad to posiada niedostępne lampy w komponentach - AQUAPojazd zostaje wystawiony poglądowo, więc jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.

Model: Sentinel
ID: 39856
Przebieg pojazdu: 18400km
Dodatki: FT bez Nitra oraz LPG, które jest 50dm, a nie 75. Pojazd posiada zamontowane lampy, które są niedostępne w komponentach - (███)
Cena: -
Coś od siebie: Bardzo ładny Sentinel 2.2 Combi na niedostępnych lampach w komponentach - BURSZTYNYPojazd zostaje wystawiony poglądowo, więc jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.

Model: Faggio (462)
ID: 22384
Pojemność silnika: 1.4
Przebieg pojazdu: 97000km
Dodatki: Stereo, niestandardowa rejestracja, niedostępna lampa w komponentach  - (███)
Coś od siebie: Bardzo ładne Faggio na niedostępnej lampie w komponentach - MALINOWA. Idealne pod domek bądź do jazdy po giełdach. Pojazd zostaje wystawiony poglądowo, więc jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.

Model: Cheetah (415)
ID: 26816
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 8900km
Dodatki: FT bez Nitra, powiększonego baku benzyny, przyciemnianych szyb. Pojazd posiada zamontowane lampy, które nie są dostępne w komponentach - (███)
Coś od siebie: Bardzo ładny Cheetah na lampach niedostępnych w komponentach - TURKUSOWE. Pojazd zostaje wystawiony poglądowo, więc jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.

Model: Elegy
ID: 34062
Przebieg pojazdu:
Dodatki: FT bez Nitra oraz przyciemnianych szyb. Pojazd posiada zamontowane lampy, które są niedostępne w komponentach - (███)
Coś od siebie: Bardzo ładne Elegy na niedostępnych lampach -BURSZTYNYPojazd zostaje wystawiony poglądowo, więc jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.

Zakazuje się wycofania ofert, więc jeśli coś zaoferujesz, to przemyśl to kilka razy.

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin