Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Banshee 2.0 - UNIKATOWE lampy - Perska zieleń!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Banshee Electric (429)
ID: 15183
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 32000km
Dodatki: atrapa nitro (1009), stereo, felgi (1079), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (XxKiwixX), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, 4 klucze.
Cena:
Coś od siebie: Bardzo ładne Banshee, które posiada niedostępne lampy w komponentach - Perska zieleń, z tego co słyszałem, to jest tylko 10 pojazdów na tych lampach. Licznik; jagodowy. Jest to drugie Banshee elektryczne na serwerze, więc ciekawy pojazd. Jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.
SS’y: Ukażą się do 24h.

Edytowane przez Ciastkowy*

Godzinę temu, Hvb3rt. napisał:

Chłopie, ten licznik nie jest jagodowy. Jagodowe lampy ma Manana którą posiadał @baziu.

Co ty gadasz gościu to jest jagodowy licznik sam miałem w zr jagodowe lampki i wiem jak to wygląda więc no xD

Cieszę się, że mogę wreszcie użyć mojego ssa, który potwierdza iż nie jest to licznik jagodowy. Prawdziwe lampki/licznik jagodowy ma 6 albo 8 aut ich rgb to 128 0 128. Ten licznik oraz lampki, które są nazywane przez graczy jako jagodowe mają inną nazwe a jaką to już piernik jeden wie dodam iż wielokrotnie wspominany jester id 728 nie ma lamp jagodowych. Mam nadzieję, że dobrze widać na ssku rgb jagodowych https://imgur.com/a/nDlBR9r

3 godziny temu, Siver napisał:

Cieszę się, że mogę wreszcie użyć mojego ssa, który potwierdza iż nie jest to licznik jagodowy. Prawdziwe lampki/licznik jagodowy ma 6 albo 8 aut ich rgb to 128 0 128. Ten licznik oraz lampki, które są nazywane przez graczy jako jagodowe mają inną nazwe a jaką to już piernik jeden wie dodam iż wielokrotnie wspominany jester id 728 nie ma lamp jagodowych. Mam nadzieję, że dobrze widać na ssku rgb jagodowych https://imgur.com/a/nDlBR9r

To są światła A nie licznik

Czyli w takim razie zostałem miesiąc temu zostałem oszukany przez @HrazY bo sprzedał mi Jestera na jagodowych lampach - napisał to w aukcji nawet, a teraz Ty @Siver wysyłasz mi takie SS’y jestem zdziwiony. 

SS tego ogłoszenia KLIK

Ponieważ napisał, że lampy jagodowe, a mój licznik jest taki sam jak te lampy.

Edytowane przez Ciastkowy*

3 godziny temu, Ciastkowy* napisał:

Czyli w takim razie zostałem miesiąc temu zostałem oszukany przez @HrazY bo sprzedał mi Jestera na jagodowych lampach - napisał to w aukcji nawet, a teraz Ty @Siver wysyłasz mi takie SS’y jestem zdziwiony. 

SS tego ogłoszenia KLIK

Ponieważ napisał, że lampy jagodowe, a mój licznik jest taki sam jak te lampy.

Nie płacz gościu, bo i tak sprzedałeś tego Jestera. /// 500k po sell za Banshee.

13 minut temu, shizeRR+/- napisał:

Nic dodać nic ująć, śmieszna oferta, za tyle to nawet 1.6 z fupem nie znajdziesz, a tu masz praktycznie ft 2.0 ele na unikatach ;p 

Nikt nie oferuje, to mam prawo oferować tyle ile chce. Poza tym, taki ÓNIKAT że nikt nie jest zainteresowany. /// 555k po sell. :)))) /// Dodam, że te lampy chyba komjuniti serwera się nie podobają *DAJE CHUSTECZKI*

Edytowane przez Hvb3rt.
6363636363636363

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin