Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Turismo 2.2 FT bez UP2 z niskim ID, unikatowymi lampami. | Slamvan 2.2 PFT | Voodoo 2.2 PFT |

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Turismo.
ID: 9801
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~9.000km
Dodatki: FT bez UP2.
Cena: Oferty, najwyższa aktualna póki co to 3.58kk.
Coś od siebie: Piękny, szybki pojazd. Rozwija prędkość 280km/h z włączonym modułem nitro, podwójna atrapa. Lampy oraz licznik w kolorze unikatowym, malinowym (███). Na serwerze 7 dostępny dla graczy (w tym dwóch spory czas nie grało, większość pozostałych właścicieli Turismo nie gra regularnie, oraz nie sprzedaje w/w samochodu).
SS’y: 78PAsNX.png

Model: Voodoo.
ID: 45533.
Pojemność silnika: 2.2.
Przebieg pojazdu: ~9.000km.
Dodatki: FT.
Cena: Oferty, a najwyższa oferta to 1kk gdyż nie ma za dużo tych pojazdów a szczególnie z wysokimi silnikami.
Coś od siebie: Śliczny pojazd, rozwija prędkość ok. 250km/h z włączonym modułem nitro. Lampy fioletowe (███), podwójna atrapa. Bardzo ładny, stylowy pojazd, niedoceniany przez małe grono osób, które patrzą tylko na v-max.
SS’y: rBMHXdE.png

Model: Slamvan
ID: 45595.
Pojemność silnika: 2.2.
Przebieg pojazdu: ~3.500km.
Dodatki: FT. Baki 35/25. Szyby 40% przepuszczalności.
Cena: Oferty.
Coś od siebie: Śliczny pojazd, rozwija prędkość ok. 230km/h z włączonym modułem nitro. Lampy fioletowe (███), podwójna atrapa. Bardzo ładny, stylowy pojazd, niedoceniany przez niektórych.
SS’y: HbjTBM2.jpg

Pojazdy wyżej zostały wystawione w celach podglądowych, choć jeden pojazd chcę sprzedać bardziej a drugi mniej(z powodu długu). Oczywiście, jeśli oferta mnie zadowoli pojazd sprzedam.

Edytowane przez 13karoy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin