Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Turismo 2.2 z pakietem DC - 5 pojazd tej marki na serwerze!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jasiekk napisał:

No a mówiłeś że tego nie sprzedajesz ;D moja ofertę znasz 

Jest wystawione żeby zobaczyć ofertę, w każdej chwili aukcje mogę zamknąć i Turka nie sprzedawać ;) 

Edytowane przez Ciastkowy*

4 minuty temu, kubusixx napisał:

Takie to rgb unikatowe, że już z bazy pojazdów sobie wziąłem heheeee 

3.31

No to się cieszę, a jak je zobaczę, to polecam zmienić, bo już jeden adminstrator wziął je bez pozwolenia i musiał zmienić :) 

3 minuty temu, smlytkk* napisał:

To "unikatowe RGB" pierwszy lepszy gracz może wejść w painta i po prostu je ściągnąć.

No to będzie musiał je zmienić ;) 

12 minut temu, kubusixx napisał:

A gdzie jest ten zakaz? Bo jakoś się nie widziałem nigdzie ;DDD

Zakazu nie ma, ale adminstracja każe je zmienić gdy ktoś ustawi sobie takie jak jest w tym Turismo. Chciałbyś żeby pół serwera miało Twoje RGB z jakiegoś twojego pojazdu?

Teraz, Ciastkowy* napisał:

No to będzie musiał je zmienić ;) 

Zakazu nie ma, ale adminstracja każe je zmienić gdy ktoś ustawi sobie takie jak jest w tym Turismo. Chciałbyś żeby pół serwera miało Twoje RGB z jakiegoś twojego pojazdu?

Wystarczy zmienić jedną wartość w całym RGB, wtedy nie jest już to samo RGB

6 minut temu, Ciastkowy* napisał:

No nie chciałbym Ale administracja nie lata za ludźmi którzy mi zawinal rgb.. Nawet była kiedyś skarga na japka, który podał komuś rgb z furki znajomego i nawet sam chłopak napisał, że nigdzie nie ma takiego podpunktu w regulaminie:))) Co jak co jak ma się "U N I K A T O W E" lampy to jeszcze okej, ale kolor auta I felg? SerioXD Już trochę przesada z tym. 

Moja offke cofam;P

Edytowane przez kubusixx

Będziesz ganiał ludzi za to że wykorzystali RGB które z resztą stworzył delta, a nie ty? Jutro idę zmienić RGB mojej donicy po czym zmienię jedna wartość w RGB które zrobił delta, i co też będzie DC? BO RGB ÓNIKAT!!! OPCHNE ZA WIECEJ

Edytowane przez smlytkk*

6 minut temu, smlytkk* napisał:

Będziesz ganiał ludzi za to że wykorzystali RGB które z resztą stworzył delta, a nie ty? Jutro idę zmienić RGB mojej donicy po czym zmienię jedna wartość w RGB które zrobił delta, i co też będzie DC? BO RGB ÓNIKAT!!! OPCHNE ZA WIECEJ

Nie rozumiem o co Wam dokładnie chodzi, ale okej. Pewien adminstrator zmienił RGB o 3 cyferki i napisałem do ZbyKa, który napisał, że nie jest to w porządku jak to jest pakiet DC i musiał zmienić, więc nie wiem jak macie wątki to zostawcie do dla siebie, a nie robicie spam. Jest pakiet DC?

Jest, i to się liczy, a teraz proszę o zamknięcie, bo pojazd zostaje u mnie. 

12 minut temu, kubusixx napisał:

No nie chciałbym Ale administracja nie lata za ludźmi którzy mi zawinal rgb.. Nawet była kiedyś skarga na japka, który podał komuś rgb z furki znajomego i nawet sam chłopak napisał, że nigdzie nie ma takiego podpunktu w regulaminie:))) Co jak co jak ma się "U N I K A T O W E" lampy to jeszcze okej, ale kolor auta I felg? SerioXD Już trochę przesada z tym. 

Moja offke cofam;P

To dobrze, że wycofujesz swoją ofertę bo jest zarówno żałosna jak Twoje zachowanie w tym momencie ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin