Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Qubi21 -oskarżony przez Kwasowaa

Kwasowaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Qubi21
    Data i godzina zdarzenia: 28.07.2020, około godziny 13:13
    Pełen opis sytuacji: Wyjechałam z przechowalni i udałam się do mechanika. Jechałam szybciej niż było dozwolone. Funkcjonariusz wystawił mi mandat aż trzy razy! Rozumiem, że kara się należy, ale nie można wystawić mandatu z jedną rzecz trzy razy. Na wszystkich mandatach straciłam 250pln'ów i chciałabym je teraz odzyskać, a w miarę możliwości chciałabym, aby stosownie do sytuacji ukarać funkcjonariusza Qubi21.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/M71pDEw

Ja, Kwasowaa zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Uszanowanie, PO I Qubi21

Myślę że nie dałem Ci trzech mandatów na raz tylko, po prostu się kręciłeś ciągle tzn. Jechałeś i zawracales. Było tam dużo kinederkow którzy tak robili i o ile pamiętam twój zion też tam był, a jeśli jednak doszło do mojego przewinienia to jestem w stanie oddać ci te pieniądze, mogłeś też do mnie naosiac na pm to byśmy się dogadali, mogę też się usprawiedliwic tym, że kręciło się tam dużo kinderkwo którzy mnie rozpraszali i jeśli doszło do tego że cię tak skasowałem to przez moją nieuwagę spowodowana ich osoba. Czekam na wypowiedź zarządu

Edytowane przez Qubi21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin