Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Rother - oskarżony przez macieg185

macieg185
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Rother 
    Data i godzina zdarzenia: około 23:50
    Pełen opis sytuacji: Zostałem zatrzymany przez Rother po czym podczas transportu do paki Rother łamał KRD dodam że jechał na sygnalizacji bez dzwięków  
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/djQ7un7

Witam, Detective I Rother się kłania,

Wiesz jest coś takiego, nawet jak włączysz ogranicznik na 80km/h on nie zatrzymuje się na 80 tylko skacze do góry z perspektywy pasażera ja wiem, że twój perek ma ciężko żeby nawet do tych 80 się rozpędzić. Ja rozumiem gdybym leciał 160 przez miasto, łamiąc dwukrotnie ograniczenie prędkości, lecz nie jechałem ze stała predkością 100-110km/h. Możliwe, że wtedy prowadziłem bez aktywnego ogranicznika, przyspieszyłem po czym odpuściłem gaz i prędkość malała, nie było tak, że się rozpędzałem do v-maxu. Dziękuje miłego dzionka 

Godzinę temu, Rother napisał:

Wiesz jest coś takiego, nawet jak włączysz ogranicznik na 80km/h on nie zatrzymuje się na 80 tylko skacze do góry z perspektywy pasażera ja wiem, że twój perek ma ciężko żeby nawet do tych 80 się rozpędzić. Ja rozumiem gdybym leciał 160 przez miasto, łamiąc dwukrotnie ograniczenie prędkości, lecz nie jechałem ze stała predkością 100-110km/h. Możliwe, że wtedy prowadziłem bez aktywnego ogranicznika, przyspieszyłem po czym odpuściłem gaz i prędkość malała, nie było tak, że się rozpędzałem do v-maxu. Dziękuje miłego dzionka 

No dobra najwidoczniej coś musiało mi się zbugowac, mój błąd wybaczam

2 godziny temu, Rother napisał:

Nagranie byku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin