Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Tahoma 2.0

Rzufik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: tahoma 
ID: 
38797
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 
5292,9km
Dodatki: full tune bez nitra up2 i up3(ma hydre) i szyby mają 40%, auto posiadania unikatowej lampy niedostępne już w kompo, poprzedni właściciel mówił że są to jagody ale zdania graczy są podzielone. 

Dla ciekawskich: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1076), moduł UP1, tablica rejestracyjna ( Jagoda ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, szyby 40%, dod kluczyk, full baki
Cena: offy
Coś od siebie: spoko auto do odwalania, polatania bokiem lub aby tylko stało i ładnie wyglądało, jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany i wie ile to jest warte może napisać na pv i się tam ze mną dogadać. 
SS’y:
Screenshot_20200728_112813.thumb.jpg.9b8c939378aa769155edc6c2cec50f87.jpg

Edytowane przez Reiden20

2 godziny temu, PanDaroslaw napisał:

370k

Ja jako tworca tego pojazdu potwierdzam iz sa  to jagody:)

// wklejam za gracza masnyagerx:DDD

Po wpisaniu RGB i SS’ie, który ma @Siver, to widać, że są to zwykle FIOLETOWE - które również są unikatowe ale nie są to jagody. Nawet na logikę można wziąć, że jagody są ciemniejsze.

Dlatego, że skupuje pojazdy na lampach, które są niedostępne w komponentach, to mogę Ci dać 385k maksymalnie.

2 godziny temu, PanDaroslaw napisał:
15 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Po wpisaniu RGB i SS’ie, który ma @Siver, to widać, że są to zwykle FIOLETOWE - które również są unikatowe ale nie są to jagody. Nawet na logikę można wziąć, że jagody są ciemniejsze.

Dlatego, że skupuje pojazdy na lampach, które są niedostępne w komponentach, to mogę Ci dać 385k maksymalnie.

Rozważę to ale poczekam na inne ofy, dalej 

37 minut temu, Ciastkowy* napisał:

nie placz sam XQ mowil ze to jagody es

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin