Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] 3 pojazdy, m.in Bravura ID 1395, Yosemite 1.6 - lampy Lazurowe! Quad 1.6 :)

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Bravura
ID: 1395
Pojemność silnika: 1.6 
Przebieg pojazdu: 3.500 km
Dodatki: Spoiler - ID 1014 | Felgi - ID 1074 | Podświetlany licznik, w kolorze białym! |
Cena: 45,000 PLN - nie podlega jakiejkolwiek negocjacji!
Coś od siebie: Ładna Bravura 1.6 z 4 cyfrowym ID. 
SS’y: Dodam do 24h.

Model: Quad
ID: 38016
Przebieg pojazdu: 95.000 km
Dodatki: Felgi - ID 1074 | dodatkowy klucz | 
Cena: 15,000 PLN - nie podlega jakiejkolwiek negocjacji! 
Coś od siebie: Fajny Quad z silnikiem 1.6 - idealny pod domek bądź do jazdy z kolegami gdy szukacie czegoś taniego w naprawie, a tym bardziej co jeździ praktycznie za darmo! Quad posiada dorobiony dodatkowy kluczyk, który kosztuje 15k - idealnie by dać swojemu koledze/koleżance.

Model: Yosemite
ID: 20503
Przebieg pojazdu: 7.500 km
Dodatki: Hydraulika | Stereo | Felgi - ID 1025 | Ogranicznik prędkości | LPG 50dm3 | Lampy - Lazury | Licznik - Lazurowy | 3 klucze - 2 dodatkowe | Przyciemnienie szyb 40% | 
Cena: 180.000 PLN - nie podlega jakiejkolwiek negocjacji!
Coś od siebie: Rzadko spotykany pojazd, a tym bardziej na lampach, które są jednymi z ładniejszych. Pojazd idealnie nadaje się na off-road.

Edytowane przez Ciastkowy*

5 minut temu, Kodzio napisał:

Nie będę tu off topic robić bo nie chce pkt  podaj dc zobaczymy czy tez taki mądry będziesz 

140k za yosemite

Weź idź dzieciaku, bo naprawdę jesteś żałosny. Nie, nie sprzedam tej Yosemite nawet za 175k, bo już miałem taką ofertę, która została przeze mnie odmówiona, więc albo 180k albo wcale nie sprzedam.

1 minutę temu, Ciastkowy* napisał:

Weź idź dzieciaku, bo naprawdę jesteś żałosny. Nie, nie sprzedam tej Yosemite nawet za 175k, bo już miałem taką ofertę, która została przeze mnie odmówiona, więc albo 180k albo wcale nie sprzedam.

Odezwał się dorosły z 05 XD 

ostatnia moja ofka bo nie wiesz co tracisz 145k

Godzinę temu, Kodzio napisał:

Odezwał się dorosły z 05 XD 

ostatnia moja ofka bo nie wiesz co tracisz 145k

Wolałbym być ,,05” niż ,,02 bądź 03” bo udajesz dorosłego, a sam gó... widziałeś i gó... przeżyłeś, więc co masz do ,,05”? Taki dorosły jesteś? Bo widzę, że ciężko u Ciebie z rozumem. Cena nie jest do negocjacji nawet 1000 PLN :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin