Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Atryk, oskarżony przez Sheeker.

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Twój nick: Sheeker
Nick osoby oskarżonej: Atryk
Powód napisania skargi: Nieumiejętne zachowanie na służbie, tarmośi mnie i moje auto + podnosi nie robi rp i robi co chce.
Dowody: https://imgur.com/a/9TjhLDj

Czyli tak: byłem autem na giełdzie, chciałem z niej wyjechać więc jade, patrzę LAWETA SARA cofa pod prąd, no okej rozumiem. Chwile póżniej ja siedze w aucie a on mi podnosi auto na lawete, ani bez rp, ani bez blokady + ja w środku. Chciałem odjechać z tego parkingu to się nie dało, bo z prawej strony blokuje Rancher SARA, z przodu laweta, z tylu Euros a po środku Roko Sabrą. Po czym gdy ja siedzę w środku gracz DRUGI RAZ bierze mój pojazd na lawete i myśli że wszystko mu można, przy czym jego kolega stoi i się patrzy. Gdy chce zacząc z nimi dyskutować to oni odjeżdzają. Bezczelność.

Gdy gracz wzial moje auto na lawete gracz Multi_fox napisał: zdejmij mu bo wiedział że tak nie można.

Nie usłyszałem żadnego słowa przepraszam ani zapłaty za szkody za wzięcie pojazdu na lawete bez żadnej przyczyny. (2 razy)

Edytowane przez Sheeker

No to tak, sytuacja z mojej pespektywy:

Dostałem zgłoszenie od @Multi_Fox o pojeździe utrudniającym ruch na giełdzie. Przyjechałem po jakimś czasie. Co ważne, pojazd utrudniający ruch był na giełdzie i blokował prawie cały przejazd, aby się do niego dostać musiałem cofnąć (nie pod prąd jak to pisze @Sheeker tylko po prostu tyłem w odpowiednim kierunku). Pragnę Ci przypomnieć @Sheeker, że: §13. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań. A zapakowanie Ciebie na pakę lawety było przypadkowe, ponieważ u mnie tam cie po prostu nie było, było wiele osób i miałem lagi. Podjechałem do pojazdu do zabrania a gdy nacisnąłem przycisk odpowiedzialny za zapakowanie pojazdu na lawetę, zamiast pojazdu do zabrania, zapakował się twój. Ale oczywiście nie, dla ciebie to jest celowe i pierwsze co napisałeś było: "ss" "pisze skarge". Potem gdy odstawiłem Ci pojazd, to TY zacząłeś utrudniać mi celowo prace i zastawiałeś pojazd do zabrania w taki sposób, żebym nie mógł zapakować pojazdu który chce tylko twój, a jakbym znowu niechcący zapakował Twój, to pewnie płakał byś w niebo głosy. Reporta nie chciało mi się pisać i czekać na, pierw ostrzeżenie, a potem pewnie kicka. Nie chciałeś się odsunąć to sam Cie odsunąłem. A na przepraszać takiego użytkownika nie mam zamiaru. Marudziłeś mi jeszcze potem, że uszkodziłem Ci pojazd, dałem ci za to 300zł.

Wszystko może potwierdzić @Multi_Fox, który był przy całym zdarzeniu i może potwierdzić moją wersje.

Dyskutował oraz odpowiadał bez polecenia zarządu nie będę, więc możesz sobie odpuścić prowokowanie mnie, tak jak to robiłeś na serwerze.

Czekam na decyzje zarządu.

• Starszy Administrator
Godzinę temu, Atryk napisał:

Co ważne, pojazd utrudniający ruch był na giełdzie i blokował prawie cały przejazd, aby się do niego dostać musiałem cofnąć

Napisalem że to rozumiem...

A zapakowanie Ciebie na pakę lawety było przypadkowe, ponieważ u mnie tam cie po prostu nie było, było wiele osób i miałem lagi.

Ale nawet nie przeprosiłeś, zapakowałeś mnie aż 2 razy.

Podjechałem do pojazdu do zabrania a gdy nacisnąłem przycisk odpowiedzialny za zapakowanie pojazdu na lawetę, zamiast pojazdu do zabrania, zapakował się twój.

Stałem sobie na drodzę po czym podjechałeś i zapakowałeś na lawetę mój pojazd, jak mogło to wyglądać z mojej perspektywy? A NO WŁAŚNIE JAKO CELOWE!!! 

1 godzinę temu, Atryk napisał:

Ale oczywiście nie, dla ciebie to jest celowe i pierwsze co napisałeś było: "ss" "pisze skarge".

A napisałeś mi że nie było to celowe? odstawiłeś mój pojazd po czym zapakowałes go drugi raz.

Potem gdy odstawiłem Ci pojazd, to TY zacząłeś utrudniać mi celowo prace i zastawiałeś pojazd do zabrania w taki sposób, żebym nie mógł zapakować pojazdu który chce tylko twój

Odstawiłeś mi pojazd w takim miejscu, że nie miałem jak wykręcić, z tyłu był Euros, boku rancher, z prawej laweta na przeciwko sabre. widać na ss. Gdy pisałem że odjade tylko zrób miejsce to napisaleś że mam 10s XDD.

Reporta nie chciało mi się pisać i czekać na, pierw ostrzeżenie, a potem pewnie kicka.

Tak, ile razy już SARA pisało na mnie reporta i ja miałem racje. Support po prostu kazał by Ci się przesunąć bo blokowałeś mi ruch (co widać na ss)

Nie chciałeś się odsunąć to sam Cie odsunąłem.

Jak miałem się odsunąć jak nie miałem drogi przejazdu? po chodniku?  czy trawie.

A na przepraszać takiego użytkownika nie mam zamiaru.

Jeżeli popełniłeś błąd (jak sam się przyznałeś dałęs pojazd na lawete niechcacy) to wypada przeprosic.

Marudziłeś mi jeszcze potem, że uszkodziłem Ci pojazd, dałem ci za to 300zł.

Nie dałeś mi żadnych pieniędzy z tego co pamiętam, a to że mi uszkodziłeś to sama prawda, na giełdzie był nie ruszony.

Wszystko może potwierdzić @Multi_Fox, który był przy całym zdarzeniu i może potwierdzić moją wersje.

Świadek to nie dowód xD u mnie może potwierdzić więcej osób.

Dyskutował oraz odpowiadał bez polecenia zarządu nie będę, więc możesz sobie odpuścić prowokowanie mnie, tak jak to robiłeś na serwerze.

Teraz ty jesteś ofiarą i ja Cię prowokwałem? W żadnym zdaniu Cię nie sprowokowałem tylko chciałem wyjaśnić. Kilka tygodni temu to właśnie pracownicy SARA mnie prowkowali bez powodu i dostali ostrzeżenie od Supportera.

Dziękuje za reakcje każdej osobie z frakcji, przyznajesz się do błędu ale masz za duże "ego" zeby przeprosić.

Witam z tej strony Pracownik Multi_Fox. 

Wypowiadam się ponieważ jestem świadkiem całego zajścia.
Odnosząc się do części, którą napisał gracz. Przejazd owszem był zablokowany przez model pojazdu: Euros, który był do zabrania, pojazd którym ja kierowałem (dokładnie Yosemite) stał na poboczu i nie blokował przejazdu innym pojazdom. Laweta oczywiście musiała wycofać ponieważ trzeba było zabrać ten pojazd. Operator @Atryk nie cofał nią pod prąd, widziałem dokładnie. Pojazd oczywiście za pierwszym razem został zdjęty z lawety. Gdy natomiast zostałeś poproszony przeze mnie oraz przez Operatora @Atryk stwierdziłeś, że nie masz jak wycofać pojazdu, chociaż za tobą znajdowało się odpowiednio dużo miejsca do wycofania pojazdu.  Całą wersje sytuacji przedstawił już Operator, więc nie będę pisał ponownie tego samego. Również nie będę zbędnie się wypowiadał oraz prowadził dyskusji.

Czekam na decyzję zarządu.

• Starszy Administrator

Na ss widać że cofnął pod prąd, owszem nie miałem jak wykręcić ponieważ było dużo graczy itp. 2 razy mój pojazd został dany na lawrte  A nie zostałem przeproszony.

Zgodnie z regulaminem działu wnoszę o punkty ^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin