Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Atryk, oskarżony przez Road95USA.

Road95USA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Road95USA
Nick osoby oskarżonej: Artyk
Powód napisania skargi: Dziś postanowiłem pojechać, pracować na kurierze ze względu na premię 30%. Na parkingu było wtedy dosyć tłoczno, a więc zająłem ostatnie miejsce, które było dosyć blisko pracy. Niestety gdy poszedłem do parkomatu, otrzymałem na czacie informację, że nie znaleziono żadnego pojazdu w obszarze płatnego parkingu. No więc postanowiłem zaparkować i pójść pracować na owej pracy. Gdy poszedłem po swoje autko, go już nie było na miejscu parkingowym. Udając się do parkingu policyjnego zobaczyłem, że jest wystawiony za 1000PLN mandatu. Sama skarga nie ma na celu ukarać pracownika ponieważ może istnieje jakiś bug, w którym on widzi naliczone minuty a ja mam informację że "Pojazd nie znajduje się w strefie płatnego parkowania." Jeśli rzeczywiście jest to bug, prosił bym o zgłoszenie tej sprawy przez zarząd do administracji Rcon, ponieważ duża ilość graczy może zostać poszkodowana.
Dowody: https://imgur.com/a/B8npCES

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin