Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DeWKOng98 oraz rekin.rw - oskarżony przez skrzynka*

ukrainiec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: DeWKOng98 oraz rekin.rw
    Data i godzina zdarzenia: DeWKOng98-27/28.09.2020 rekin.rw-01.10.2020
    Pełen opis sytuacji:Najpierw przejdę do sprawy z  @DeWKOng98 ,mianowicie  nie został usunięty mi wpis który SAM DOBROWOLNIE odsiedziałem,kiedy dzisiaj pisałem do niego w tej sprawie moje wiadomości zostały olane,po czym wyszedł z serwera.(Rozumiem ze mogło to być ze spraw prywatnych,ale olewanie wiadomości?)

Teraz sprawa z @rekin.rw,dzisaj była akcja na dm,byłem zwykłym cywilem,z tego co pamiętam to nie strzelałem do SAPD,gdy zostałem zakuty poprosiłem o materiał dowodowy który potwierdza ten czyn,nie dostałem takiego materiału.Następnie udałem sie na 20 minut więzienia (+15 za wpis)     Ządzam zwrotu kwoty którą musze odsiedzieć w więzienu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście :https://imgur.com/a/kpFvWbe ((Nie udało mi sie znaleść SS który potwierdza odsiedzenia wpisu))

Ja, skrzynka* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

59 minut temu, c0veR napisał:

Masz jakieś inne dowody?

Powinienem gdzieś jeszcze mieć,postaram sie znaleść,dodam ze jak chciałem 2 raz wyjasnic sprawe z Dewkongiem to zablokował on pm,lepiej aby sam oskarzony sie wypowiedział

//Edit:Administracja musiała by mi sprawdzić logi z dnia 27/28/29.09.2020

Edytowane przez skrzynka*

Witam, VugTeid.pngPolice Officer III+1 DeWKOng98.
Prawda, zapomniałem usunąć Ci wpisu, lecz nie zrobiłem tego celowo, jak Ty uważasz. Zwykła ludzka pomyłka. Za czas niesłusznie odsiedziany w więzieniu jestem w stanie oddać Ci kwotę zaproponowaną przez zarząd. Co do olewania - nie było to olewanie, tylko zwyczajnie nie byłem przy komputerze. Co do tego "drugiego wyjaśnienia sprawy" zablokowałem PM dlatego, że byłeś wobec mnie arogancki i nie miałem zamiaru w taki sposób prowadzić z Tobą konwersacji.

2 minuty temu, DeWKOng98 napisał:

Witam, VugTeid.pngPolice Officer III+1 DeWKOng98.
Prawda, zapomniałem usunąć Ci wpisu, lecz nie zrobiłem tego celowo, jak Ty uważasz. Zwykła ludzka pomyłka. Za czas niesłusznie odsiedziany w więzieniu jestem w stanie oddać Ci kwotę zaproponowaną przez zarząd. Co do olewania - nie było to olewanie, tylko zwyczajnie nie byłem przy komputerze. Co do tego "drugiego wyjaśnienia sprawy" zablokowałem PM dlatego, że byłeś wobec mnie arogancki i nie miałem zamiaru w taki sposób prowadzić z Tobą konwersacji.

Wcale nie uwazam ze nie usnąłeś go celowo,nie rozumiem co według ciebie znaczy ,,arogancki"chciałem spokojnie wyjaśnić sprawe,rozumiem ze mogło cie nie być przy komputerze.

Po pierwsze. Nie Ty decydujesz kiedy mam się wypowiedzieć w skardze, tylko zarząd.
 BBCagoR.png?1

Po drugie. Na prawdę sądziłeś, że specjalnie nie usunąłem Ci tego wpisu?
o1T90s8.png?1

Po trzecie. Co tak cicho siedzę? Byłem na akcji i nie miałem ochoty na konwersację z Tobą.
gsvbtwd.png?2
IVlO7Oz.png?1
Czekam na decyzję zarządu.

Edytowane przez DeWKOng98

20 minut temu, DeWKOng98 napisał:

Po pierwsze. Nie Ty decydujesz kiedy mam się wypowiedzieć w skardze, tylko zarząd.
 BBCagoR.png?1

Nie napisałem ze masz sie akurat teraz w tym momencie wypowiedziec,zle skonstruowałem to ,,zdanie" chciałem abyś odebrał to jako prośbe

21 minut temu, DeWKOng98 napisał:

Po drugie. Na prawdę sądziłeś, że specjalnie nie usunąłem Ci tego wpisu?
o1T90s8.png?1

Nie napisałem ze tak sądze

22 minuty temu, DeWKOng98 napisał:

Po trzecie. Co tak cicho siedzę? Byłem na akcji i nie miałem ochoty na konwersację z Tobą.
gsvbtwd.png?2
IVlO7Oz.png?1
Czekam na decyzję zarządu.

Nie lepiej napisać ze teraz nie mozesz albo nie chcesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin