Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[KUPIE] jakiś pojazd na unikatowych lampach/niskim ID - sporo oferuje!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Obojętne.
Pojemność silnika: 1.2 - 2.4
Przebieg pojazdu: Im większy, to tym lepiej.
Cena: Nie gra dla mnie roli cena, ponieważ jestem w stanie przepłacić za ładny pojazd. Jeśli nawet nie chcesz sprzedać jakiegoś pojazdu, to napisz - sporo Ci zaoferuje.
Dodatki: Jak już wspomniałem - unikatowe lampy, a im większy tuning, to tym lepiej. Mogą być nawet same lampy/licznik.
Coś od siebie: Interesują mnie tylko pojazdy na lampach, które nie są dostępne do zamontowania w komponentach, tzw. UNIKATY. Interesują mnie również pojazdy z niskim ID.

Edytowane przez Ciastkowy*

29 minut temu, baziu napisał:

Banshe na fioletach

Odpada.

25 minut temu, *bandam* napisał:

2648?

Zależy od ceny (nie oferuje za bardzo za takie pojazdy, bo nie jestem przekonamy w 100% do kupna, więc zależy od ceny). 

1 minutę temu, freakly37 napisał:

39107 lampy ceglane. Ile byś zaproponował. 

Priv.

10 godzin temu, Peter_Gryfter napisał:

Odpada, bo Elegy już mam, a burrito za bardzo nie chce. Chyba, że za 550, to brałbym je ;) 

10 godzin temu, *bandam* napisał:

Patrz discord

Zaraz zobaczę.

10 godzin temu, Filip_* napisał:

Sultan bursztyny

Mam już Sultana, więc odpada.

10 godzin temu, Fighet* napisał:

Buffalo 2.2 pft na ónikatach orang haze jeden buffek ma tylko te lampy i 4 auta ogólnie i z tego tylko 2 aktywne 

Odpada za tą cenę.

1 minutę temu, Ciastkowy* napisał:

Zbyt niskie ID to nie jest, ale mogę Ci zaoferować 1.55kk

Tak średnio bym powiedział, za 1,6kk mogę sprzedać od razu pojazd, bo 1,55kk mnie nie za bardzo satysfakcjonuję. Jeśli nie jesteś w stanie dać 1,6kk, to dzięki za ofertę.

W dniu 9.11.2020 o 09:05, matvs. napisał:

Tak średnio bym powiedział, za 1,6kk mogę sprzedać od razu pojazd, bo 1,55kk mnie nie za bardzo satysfakcjonuję. Jeśli nie jesteś w stanie dać 1,6kk, to dzięki za ofertę.

Poproszę dalsze oferty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin