Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Powrót ~ Fr3sH.

Fr3sH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, wracam znowu na serwer, może ktoś mnie kojarzy lub nie.

Grałem w 2015 jakoś do 2017. Potem chwilkę coś w 2019 i zobaczymy jak teraz tutaj jest.

Mam prawko A,B,C,L.

Jaką polecacie pracę aktualnie itp? Jak by ktoś napisał będę wdzięczny.

Cześć, gdybyś potrzebował jakiejś pomocy, to pisz - służę pomocą. A co do pracy, to tak napisała Ci @Princessa*, wbij sobie 500 LP, a następnie pracuj na kurierze, a gdy już wbijesz więcej LP, to idź na kopalnie i wbijaj 3 poziom, to wtedy zarobki są bardzo dobre.

Edytowane przez Ciastkowy*

Cześć.

Ja osobiście polecam iść najpierw na magazyn, wbij tam 200 LP i pójdź na pracę lawety. Na lawetach wbij 500 LP i idź na kuriera. I na kurierze wbijaj 1000 LP i pójdź na kopalnie.

Jakbyś chciał, abym Ci jakoś pomógł to napisz do mnie jak będę na serwerze.

Pozdrawiam. :)

4 minuty temu, TadziusNoreK napisał:

Cześć.

Ja osobiście polecam iść najpierw na magazyn, wbij tam 200 LP i pójdź na pracę lawety. Na lawetach wbij 500 LP i idź na kuriera. I na kurierze wbijaj 1000 LP i pójdź na kopalnie.

Jakbyś chciał, abym Ci jakoś pomógł to napisz do mnie jak będę na serwerze.

Pozdrawiam. :)

Wczoraj przysiedziałem właśnie z 4 godzinki i z 230 LP wbiłem sobie 400 bo nie mam premki temu tak długo.

Byłem już na tych lawetach ale wolę posiedzieć na magazynie i wbić więcej LP i iść na coś lepszego :D 

I dziś wbijam jeszcze te 100 i ide na kuriera także luzik, i dzięki za pomoc :) 

Edytowane przez Fr3sH

Teraz, Fr3sH napisał:

Wczoraj przysiedziałem właśnie z 4 godzinki i z 230 LP wbiłem sobie 400 bo nie mam premki temu tak długo.

I dziś wbijam jeszcze te 100 i ide na kuriera także luzik, i dzięki za pomoc :) 

Nie ma problemu. ;)

No ja to inaczej patrzę.

Zaczynasz na magazynie zarabiasz 15-16k I kupujesz premium+ na miesiąc lub na dwa Ale to kosztuje 22k.

Jak zarobisz 500lp to jak chcesz to idź na kuriera Ale to tylko pod zarobek.

No ja zrobiłem tak że od razu wbilem 1500 LP I polecialem na kopke A późniejwbilem 3lvl I zarobiłem trochę kaski i postanowiłem iść na kuriera żeby wbić 2 lvl no i tak się toczy dalej ;)

Miłego pobytu na serwerze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin