Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Powrocik na sewerek - Nowe konto

Adikoo_vuitton
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemaneczko, zaczynam od zera co prawda bardzo malo graczy mnie pamieta itp. Ale mniejsza. Wracam na serwerek z komplentym zerem i zaczynam ponownie swoja kariere... Jakis czas temu przestalem grac na spory czas, po prostu robienie w kolko ciagle tego samego moze zbrzydnac po calosci i nie ma checi do rozgrywki. No i na moje nieszczescie jak to ja, zapomnialem pasow do konta - Standard. Napisalem co prawda watek moze nie wszystko stracone i odzyskam to co tam zatracilem haha na chwile obecna ciagnie sie i ciagnie to po calosci bo raz na ruski rok ktos odpowie na ten watek - Biore to pod uwage ze administracja zapewne ma wszystko na glowie i sa sprawy wazne i wazniejsze wiec potrzeba cierpliwosci do takich spraw. Nie mam obecnie zadnej ekipki do grania czy chociazby z tych 2,3 osob zeby urozmaicic sobie granie na serwerze, wiec wpadlem na pomysl ze moze ktos kto przeczyta ten temat bedzie chetny do pogrania czy pogadania ze mna. Jakby ktos sie znalazl to prosilbym o oznaczanie mnie albo odzywac sie w wiadomosci prywatnej. 

Glupio by bylo gdybym nie napisal kompletnie nic o sobie, a wiec:

Mam na imie Adrian, w lutym obchodze swoje 20 urodziny, staram sie byc przewaznie spoko gosciem aczkolwiek nie zawsze mi to wychodzi bo jest niestety sporo graczy ktorzy potrafia grac ostro na nerwach [...] Interesuje sie motoryzacja, muzyka w przyszlosci mam plany zostac kierowca wszystko zalezy od tego jak mi zycie jeszcze ulozy. Lubie nabierac sobie nowe znajomosci gdzie mozna sobie beke porobic czy popykac wspolnie jak i pogadac - Krotko mowiac spedzic za*******e czas. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin