Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Faggio na lampie unikat licznik

wolnymaciek2010PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, Cygan* napisał:

napisal normalna oferte, nie ma to jak lizac i podbijac post koledze :) // 101 zeby nie bylo 

co z  tego, żę to mój kolega ;/ jak może chcę mu dać offkę mam do tego prawo, czyż nie ? 80k to bardzo mała offka, leos z tego co widziałem 1.4 na rejce liczniku i lampach miał offe 100k więc dlatego 80k nie jest normalną offą szczególnie, że ten ma unikatowy licznik  101.5k ps

Edytowane przez Razlov

20 godzin temu, Razlov napisał:

co z  tego, żę to mój kolega ;/ jak może chcę mu dać offkę mam do tego prawo, czyż nie ? 80k to bardzo mała offka, leos z tego co widziałem 1.4 na rejce liczniku i lampach miał offe 100k więc dlatego 80k nie jest normalną offą szczególnie, że ten ma unikatowy licznik  101.5k ps

+1 amatorzy handlu myslą że znajdą faggio na lampach za mniej niż 100k,  110k po sell na dniach po ubanie cale te i biore fadziosa bo szlachte stac.

W dniu 29.01.2021 o 15:19, szybkimaciek2010PL napisał:

+1 amatorzy handlu myslą że znajdą faggio na lampach za mniej niż 100k,  110k po sell na dniach po ubanie cale te i biore fadziosa bo szlachte stac.

Nie nazywaj się szlachtą  będąc  w 2010PL KIDOS //111k żeby nie było 

13 godzin temu, Cygan* napisał:

Nie nazywaj się szlachtą  będąc  w 2010PL KIDOS //111k żeby nie było 

kim ty jestes? zapewne nie przekroczyles 18 roku zycia i smiesz  taki trashtalk do mnie pisac?  To ze nie umiesz czytac to twoj problem, ale nie musisz sie tym chwalic. nie pozdrawiam! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin