Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Sprzedam] Bulleta 2.2 z fajnym ID!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Bullet
ID: 16926
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 34.000 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1077), moduł UP1, niestandardowe lampy (██), kolor felg (), podświetlenie licznika (██), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Bak benzyny 50dm3, Bak LPG 75dm3, Przyciemnienie szyb 20%, 2 klucze
Cena: Oferty, interesują mnie zarówno oferty w wymianie jak i samej gotówce.
Coś od siebie: Fajny Bullet 2.2, który posiada w miarę fajne ID. Jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.
SS’y: https://imgur.com/gallery/NXviAnt

Edytowane przez Ciastkowy*

Godzinę temu, Ciastkowy* napisał:

Model: Bullet
ID: 16926
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 34.000 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1077), moduł UP1, tablica rejestracyjna (KISS ASS), niestandardowe lampy (██), kolor felg (), podświetlenie licznika (██), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Bak benzyny 50dm3, Bak LPG 75dm3, Przyciemnienie szyb 20%, 2 klucze
Cena: Oferty, interesują mnie zarówno oferty w wymianie jak i samej gotówce.
Coś od siebie: Fajny Bullet 2.2, który posiada w miarę fajne ID. Jeśli oferty mi się nie spodobają, to pojazdu nie sprzedam.
SS’y: https://imgur.com/gallery/NXviAnt

Jestem wstępnie zainteresowany. Rozumiem, że fura nie stoi na PP za 100k z powodem wulgarna rejka?

27 minut temu, Franczesko. napisał:

Jestem wstępnie zainteresowany. Rozumiem, że fura nie stoi na PP za 100k z powodem wulgarna rejka?

Nie wiem co z tego wyjdzie, bo nie zauważyłem kupując ten pojazd, więc rejestracja za niedługo zostanie zmieniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin