Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Vider221, oskarżony przez -Hubus-

Hubus.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: -Hubus-
Nick osoby oskarżonej: Vider221
Powód napisania skargi: Sytuacja wyglądała następująco, stałem sobie obok mojego auta i przyjechał lawetą adept Vider221 i zabrał mi je niewykonywując żadnego RP ani nic, poprostu zabrał i odjechał mimo to, że byłem obok samochodu.
Dowody: Nie mam pojęcia jaki dowod mam dać, moge dac jedynie filmik na ktorym widać, że jestem obok swojego auta : https://imgur.com/a/dLKqyMh

Witam, z tej strony XRichie Pracownik San Andreas Road Assistance, jako ze bylem obok to myślę ze mogę się wypowiedzieć, RCON @Greyna.gg poprosiła by zabierać każdy pojazd niepoprawnie zaparkowany spod salonu sf, było na tyle duzo pracy ze pojazdy były zabierane bez rp, sam zrobiłem ponad 30 ss"ów złe zaparkowanych pojazdów, sam widziałem gdy ktoś z Sary podchodził to mówiłeś by nie zabierali tego pojazdu, a dobrze wiedziałeś ze stoi zaparkowany niepoprawnie.

Witam Serdecznie wszystkich, dostaliśmy polecenie od RCON @Greyna.gg  , z prośbą abyśmy pozabierali każde, niepoprawnie zaparkowane pojazdy. Stałeś w niewłaściwym miejscu wiedząc o tym, powinieneś ten pojazd przeparkować. §12. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań. Jako iż mieliśmy mega dużo pojazdów do zabrania, zgaduje coś w granicy 25-35 nie mogłem wykonać akcji RP ponieważ był natłok ludzi. Przed zabraniem auta, dostałeś Blokadę na koła od @XRichie, więc to nie jest tak jak mówisz, że podjechałem i wziąłem auto, auto przedtem było zabezpieczone. Jeżeli masz jeszcze jakieś zarzuty wobec mnie, chętnie się wypowiem, Dziękuję i Miłego wieczorku życzę :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin