Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Bart*, oskarżony przez Dudziak.

Dudziak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Dudziak
Nick osoby oskarżonej: @Bart*
Powód napisania skargi: Brak wykonania RP przy holowaniu pojazdu, zarówno przy zabieraniu jak i odstawianiu. Jeżeli jeździ się po parkingach i szuka takowych to najwidoczniej zgłoszeń nie ma, więc paragraf 12 regulaminu nie miał tutaj miejsca, więc moje pytanie, gdzie podziało się RP?
Dowody: (tylko takowy zdążyłem zrobić)

Spoiler

5rLhrSX.png

Dla jasności, nie chodzi tutaj o jego zaparkowanie, ponieważ stał nieprawidłowo. Skarga jest za niechlujną pracę Pracownika, który zwyczajnie zaniedbuje swoje obowiązki.

Uszanowanie, z tej strony Pracownik Bart* z S.A Road Assistance. 

Na ss jest pokazane że pojazd był źle zaparkowany: https://imgur.com/a/nDjvu3D

A z odegraniem RP skąd wiesz że nie odgrywałem, jeżeli jeździłem z akademikiem wiem odegranie RP to są max. 2 minuty. I nie mam obowiązku dawać ci dowodów że takowego RP nie odgrywałem.

2 minuty temu, Bart* napisał:

Na ss jest pokazane że pojazd był źle zaparkowany: 

Czytanie ze zrozumieniem ostatniej linijki.

A z odegraniem RP skąd wiesz że nie odgrywałem, jeżeli jeździłem z akademikiem wiem odegranie RP to są max. 2 minuty. I nie mam obowiązku dawać ci dowodów że takowego RP nie odgrywałem.

Zatem poproszę dowód, ponieważ w budynku tak długo mnie nie było ;).

Teraz, Bart* napisał:

Ale ja nie mam obowiązku żeby dokumentować tego RP. Wiec nie mam ss z tego RP. Bo nie mam takowego obowiązku.

Lecz logi posiadasz, sprawdzić je możesz w każdym momencie - folder MTA > logs > console

Zauważ również, iż pisałem do Ciebie w grze, a ty zwyczajnie olałeś moje wiadomości.

Jeżeli nikogo nie było w okolicy, a byłem tylko ja i Akademik to nie mam obowiązku odgrywania RP.

A twoja wiadomości nie zauważyłem  było dużo zgłoszeń od graczy jak i od służb.

1 minutę temu, Bart* napisał:

Jeżeli nikogo nie było w okolicy, a byłem tylko ja i Akademik to nie mam obowiązku odgrywania RP.

A twoja wiadomości nie zauważyłem  było dużo zgłoszeń od graczy jak i od służb.

Były osoby w okolicy m.in. na mechaniku, co do zgłoszeń - czyżby nie jest przyjęte, aby najpierw reagować na zgłoszenia służb, następnie graczy, następnie samemu szukać pojazdów? Jeżeli były zgłoszenia to w jakim celu jeździliście po parkingach, po czym sprawdzaliście czas postoju pojazdów? Jeżeli były zgłoszenia, nie było czasu na RP, na to chyba również czasu brak?

Dobrze to poczekajmy co powie zarząd.

Rozumiem, że dowodów na swoje RP nie masz, a bronisz się zgłoszeniami, przy których latasz z suszarką po parkingu (https://imgur.com/a/GqHsVHc) tak?

Edytowane przez Dudziak

Dobrze bo widzę że masz problem

1. W mechaniku była jedna osoba gdzie mechanik jest od tego miejsca oddalony około myślę że z 300metrów ( A może nawet więcej ). To znaczy że to jest jest okolica.

2. Napisałeś do mnie na /pm jakieś 15min po tym jak odstawiłem auto do pp. A może przez 15min pojawiło się więcej zgłoszeń zgłoszeń i już nie mogliśmy patrolować. 

3. "a bronisz się zgłoszeniami" Poprostu widzę że chyba nie rozumiesz co ja ci tłumacze, to może zarząd będzie potrafił ci wytłumaczyć.

Edytowane przez Bart*

26 minut temu, Bart* napisał:

2. Napisałeś do mnie na /pm jakieś 15min po tym jak odstawiłem auto do pp. A może przez 15min pojawiło się więcej zgłoszeń zgłoszeń i już nie mogliśmy patrolować. 

No i kłamiesz w żywe oczy:

Spoiler

[2021-04-13 11:54:09] [Output] :  âŠš ZaciÄ…gniÄ™to hamulec rÄ™czny - pozostawienie pojazdu
[2021-04-13 11:55:19] [Output] : >> BudzikZPW [159]: A RP byĹ‚o? - wiadomość do Twojego kolegi, gdy jeszcze jechaliście
[2021-04-13 11:57:09] [Output] : >> Bart* [446]: RP byĹ‚o? - wiadomość do Ciebie

Ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię korzystać z logów, powyżej masz również dowód, iż pojazd nie mógł stać Wasze ponad "2 minuty", gdzie musieliście jeszcze dojechać z mechanika.

Nie wykonaliście RP, nie dopełniliście swoich obowiązków, więc teraz próbujesz wprowadzić Zarząd w błąd, aby uniknąć konsekwencji. Mam nadzieję, iż Zarząd weźmie pod uwagę te krętarstwo i wyciągnie z tego konsekwencje.

Co do 300m - żarty sobie robisz? Już jadę zmierzyć. Odległość ledwo 200m, co nie zmienia faktu, iż jest to okolica. - https://imgur.com/a/WZZPA2k.

*EDIT: Jak widać na Twoim SS po drugiej stronie budynku jest blip osoby, nie jest to przypadkiem najbliższa okolica? Chat rozchodzi się na dużo większą odległość.

Edytowane przez Dudziak
*EDIT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin