Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie - PREZES_1337*

PREZES_1337*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema jako iż dostałem bana na serwerku to chciałbym pożegnać się z kilkoma osobami z którymi grałem przez okrągły rok na serwerze.

Gracz PREZES_1337* został/a zbanowany/a przez Masellko, powód: CBK w raportach. ( 14 dni )  (( mimo że na 14 dni to nie chce mi sie już tutaj grac poprzez sytuacje jakie wczoraj zapadły ))

@pawelik001 oj wariacie tobie musze jaki pierwszy bo to ty mnie zabrałeś pod swoje skrzydła i tak naprawde wychowałeś dzieci za wszystko co było w organizacji (( Sons of Anrachy ))

@kryha22 mimo ze relacje nie sa za dobra to dzieki za vliderke z Bh spedzony czas i ogolnie dzieki

@Fl0dy. oj braciak tobie to bede musial za wszystko dziekowac zaczynajac od spiny z BH kończąc na usunieciu The Lostów. Dzieki ze siedziales ze mna na mm jak miales tunera na kompo , jak latalismy hotami po czym jak zabrales pod swoje skrzydla do lostow przez te 6 miesiecy uswiadomilem sobie co tak naprawde jest w zyciu warte po czym poznales swietna ekipe , dzieki również za spedzone setki godzin na discordzie widzimy sie w wakacje na rewirze przy piwerku i bedziemu wspominac stare dobre losty!

@msr. oj olaf tobie to musze dziekowac za wszystko doslownie gdyby nie ty to chyba dalej bym przewalal majatek na auta oraz budynki, Dziekuje ci za wszystko <3 dbaj o moje auta 

@RIP*Comandos321 oj tato tutaj rowniez dziekuje za doslownie wszystko <3 pamietaj cwaniaki graja do czasu , kontakt napewno zostanie czy na discordzie czy na fejsbuniu pozdro wariacie

@-syNter- siema cpn dzieki za gierke zebys wiecej majatku za psc nie kupywal!

@cienszki[[; oj bmit oj bmit dzieki za campera jest super oby rydzykowi służył w org jak cos masz klucze wariacie.

@PjoteR. oj ty jestes kox idziemy na peta 

@Dorrmi* lysolcu dzieki za gierke widzimy sie na etsie

@smlytkk*ZLN wariaciku rowniez widzimy sie na etsku

@MlodyBog oj ty jestes kox wariacie XD

@Prezes^ dzieki ogolnie za dma itp super jestes idziemy dalej rozwalac pseudole

@Kaczoruwa jak moglem o tobie zapomniec o jezu maciek dziekuje za wszystko co z the crips <3 Pamiętaj Legendy nidy nie umierają <3 

@izereks:]] najmłodszy zawodnik ZLN jestes giga koxem mimo twojego wieku niezly zadymiarz 

@MalY* sally jest totalnym szefem zostaw ja maly dzieki za eventy :) 

@Macio717 dziekuje ze szanse w SAMDACH

@mlody_rytrzanin dzieki adik za rozgrywke w cripsach i ostatnich spinach 

@DeWKOng98 o jezu zapomnialem dbaj o zulin i jego ekipa

Edytowane przez PREZES_1337*

1 minutę temu, DeWKOng98 napisał:

Oj prezes, pomimo tego, że ja też zawijam z 4Life’a, to Żulin jest wieczny i będę o niego dbał. Pogadamy jeszcze nie raz, trzymaj się i nie puszczaj. <3

tak zapraszam na discord w wolnym czasie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin