Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sieeema.

Po upływie kolejnego miesiąca pragnę apelować o zdjęcie czarnej listy KSF. Na czarnej liście zostałem umieszczony ponad rok temu, a było to dokładniej 13 kwietnia 2020 roku. Zostałem umieszczony za "próbę kradzieży materiałów", lecz jak już wspominałem nie była to próba, bo w komentarzu pod tym filmem były hasła do SAFD. Jest to apelacja z czarnej listy więc nie będę "leciał w kulki". Nie będę ukrywał jest mi głupio z tego powodu, że postąpiłem, jak dzieciak. Od tamtego czasu wiele się nauczyłem, można powiedzieć, w tym czasie zdążyłem dorosnąć i pojąć, jakie to było nieodpowiednie. W tej apelacji chciałbym prosić o danie mi drugiej szansy oraz o zaufanie do mojej osoby. Z tym drugim może być ciężko, lecz chciałbym obiecać, że jak już nie będę na czarnej liście i będę we frakcji, nigdy mi już nie przyjdzie coś takiego do głowy. Chciałbym, aby liderzy oraz zarząd frakcji również dali mi "szansę" i aby mnie od razu nie skreślali w rekrutacjach, o ile zostanę zdjęty z listy. Możecie pomyśleć, że są to słowa rzucone na wiatr, lecz tak nie jest. Jest to moja kolejna apelacja z czego staram się od kilku miesięcy o zdjęcie z czarnej listy. Chciałbym również wrócić na serwer i popykać, ale nie na dorywczych, bo po prostu się nudzą. Dodam, że nie jestem typem gracza, który odwala, mogą o tym świadczyć moje kary na serwerze, czarna lista to jest mój jedyny "mocniejszy" wybryk. Pozdro szejset.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin