Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na FullaN - oskarżony przez KurczakJestem

KurczakJestem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @FullaN
    Data i godzina zdarzenia: niedawno około 10 minut temu
    Pełen opis sytuacji: A więc jechałem w strone salonu no i blokada drogi była bo samobójca był. Myśle sobie, że okej i poczekam aż droga zostanie otwarta. Coś tam pisałem i sobie śmieszkowałem czekając za barierkami na otwarcie ulicy. Niestety policjantowi sie to nie spodobało i strzelił do mnie z paralizatora i spakował do radiowozu mimo, że po 1. nie przeszkadzałem nikomu ponieważ nie wchodziłem tam itp. a 2. stałem za barierkami i czekałem na przejazd jak normalny obywatel. Jak napisałem że mam nagrane to pan policjant sie troche ''obsrał'' i mnie wypuścił xD
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://www.youtube.com/watch?v=Ds-LFSC-3As

Edytowane przez KurczakJestem

Uszanowanie, Police Officer I FullaN.

Dobrze, na początku gdy Pan podjechał nie zwracał uwagi na moje polecenia aby nie stać przy zabezpieczeniu blokowałeś przejazd dla służb ratunkowych. Potem zacząłeś pisać "żeby nie skakał chyba że jest za PIS" coś takiego zauważyłem. Nie czekałeś jak normalny obywatel tylko pisałeś głupoty i utrudniałeś czynności służbowe. Nikt się nie "obsrał" tylko puściłem cię bo miałem nadzieje że nauczyłeś się żeby nie utrudniać dla służb. Pozdrawiam czekam na werdykt zarządu.

1 minutę temu, FullaN napisał:

blokowałeś przejazd dla służb ratunkowych. Potem zacząłeś pisać "żeby nie skakał chyba że jest za PIS" coś takiego zauważyłem. Nie czekałeś jak normalny obywatel tylko pisałeś głupoty i utrudniałeś czynności służbowe. Nikt się nie "obsrał" tylko puściłem cię bo miałem nadzieje że nauczyłeś się żeby nie utrudniać dla służb. Pozdrawiam czekam na werdykt zarządu.

1. nie blokowałem ponieważ stałem pojazdem na poboczu co można zauważyć na nagraniu a i tak nikt nie jechał

2. robiłem sobie żarty bo przecież gram tu 4fun

3. utrudniałem? Jak? Wchodziłem wam tam za barierki i np wpisywałem komende /wale czy czekałem za barierkami spokojnie i sobie śmieszkowałem

4. przepraszam za to że napisałem że sie 'obsrałeś', mój błąd nie wiedziałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin