Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SNowRC3- oskarżony przez Bambo*

Bambo*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @SNowRC3
    Data i godzina zdarzenia: 09.05.2021
    Pełen opis sytuacji: Była akcja zatrzymania gracza grubyyo i po chwili akcja przeniosła się na El Corona (obok mechanika) po chwili zajechało SWAT i kazało się odsunąć by mogła wyjechać radiolka, odsunąłem się i nagle zostłem postrzelony przez oskarżonego. poza tym stałem na chodniku za barierkami i nikomu nie utrudniałem działań
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

Ja, Bambo* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, o3guFBm.pngo3guFBm.png QumiK^,^.
Wypowiem się jako osoba dowodząca akcją. Jeśli będzie potrzeba, prosiłbym o wypowiedź irGXi0U.png Verago. który wówczas dowodził jednostką SWAT.

Odnosząc się kolejno do całej skargi.

1 godzinę temu, Bambo* napisał:

Była akcja zatrzymania gracza grubyyo i po chwili akcja przeniosła się na El Corona (obok mechanika) po chwili zajechało SWAT i kazało się odsunąć by mogła wyjechać radiolka,

Wersje "aby radiolka wyjechała" wymyśliłeś na poczekaniu? Owszem radiowóz miał problemy z wyjechaniem, jednak SWAT nie zostało wezwane do takiej głupoty, zostało wezwane do rozgarnięcia tego "zwierzyńca". Polecenie było przekazem odejścia od zabezpieczenia. Jesteś w służbach, dobrze wiesz jak to wygląda. Jeśli "odsuń się" to dla Ciebie 2-3 kroki... Jestem pod wrażeniem. Dlaczego radiowóz miałaby wyjechać chodnikiem, skorko miał wolną drogę wyjazdową?

Dodatkowo — każda z osób, które zostały w strefie El Corona, zostały zatrzymane za utrudnianie akcji — które jest widoczne na nagraniu poniżej — więc proszę... Nie zgrywaj niewiniątka.

Pogląd ze strony Funkcjonariusza:
https://imgur.com/a/WPe7vYH

1 godzinę temu, Bambo* napisał:

poza tym stałem na chodniku za barierkami i nikomu nie utrudniałem działań

Może na tym cudownie pociętym nagraniu nie, jednak miło, gdybyś pokazał co robiłeś przez całość akcji.
Dowód poniżej będzie również poglądem dla Executive co działo się na tej akcji.

Spoiler

Edytowane przez QumiK^,^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin