Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Argen,TheNaturat - oskarżony przez grubyyo

grubyyo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Argen, @TheNaturat.
    Data i godzina zdarzenia:+/- 18:00 dnia 16:05:2021
    Pełen opis sytuacji:Miałem pościg wjechałem na dma do kanałów wraz z moim kolegą zabiliśmy dwóch sapdów i tu pojawia się pierwszy oskarżony czyli TheNaturat jak widać na nagraniu zostałem sparaliżowany bronią taser oskarżony zakuł i magicznie z drugim oskarżonym wykorzystali błąd gry.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/DzuJ79q

ja, grubyyo zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez grubyyo

Uszanowanie, Police Officer I Argen.     Z góry przepraszam za błędy, piszę to z telefonu. 

Zaczynając, cała treść skargi jak najbardziej się zgadza. Po zakuciu Cię przez funkcjonariusza, TheNaturat poprosił mnie, abym przejął Cię za płotem. Tak też zrobiłem, po tym jak zostałeś puszczony, złapałem Cię za płotem i zaprowadziłem do radiowozu. Powiedz mi, co by Ci dało gdyby TheNaturat pobiegł z Tobą aż do wyjściowej drogi ze strefy bezprawia? Osobiście uważam, że nic. W momencie gdyby TheNaturat zostałby zabity mając Cię zakutego (a było takie prawdopodobieństwo, gdyż na strefie było sporo osób), Ty trafiłbyś przez PID więc tak czy siak, byłbyś w więzieniu. Co do samego zarzutu wykorzystania błędu gry to uważam, że nie pomógł on ani nam ani Tobie. Jednakże jeśli osoba rozpatrująca skargę uzna, że przełożenie Cię kajdankami przez płot było błędem, to jestem gotów ponieść za to konsekwencje. 

Na ten moment tyle ode mnie. 

Z poważaniem, 

Argen. 

Cytat

Powiedz mi, co by Ci dało gdyby TheNaturat pobiegł z Tobą aż do wyjściowej drogi ze strefy bezprawia? Osobiście uważam, że nic. W momencie gdyby TheNaturat zostałby zabity mając Cię zakutego (a było takie prawdopodobieństwo, gdyż na strefie było sporo osób), Ty trafiłbyś przez PID więc tak czy siak, byłbyś w więzieniu.

Powiedz mi czy tak trudno by było poprosić jednostkę SWAT o asekurację przy ujęciu uciekiniera? (czyli mnie) 
Taka jednostka pojawiła się na ujęciu uciekiniera więc w czym był problem?

Cytat

Co do samego zarzutu wykorzystania błędu gry to uważam, że nie pomógł on ani nam ani Tobie.

Mi nic nie pomógł, ale wam już tak wy szybkim wyciągnięciu mnie ze strefy dm.

Witam, Sergeant I TheNaturat.

W pełni zgadzam się z treścią skargi jak i tym, co napisał wyżej Argen - natomiast nie uważam, że jakoś bardzo wykorzystaliśmy błąd gry w celu "przerzucenia" Ciebie przez płot na korzyść jednej ze stron. Z tego co pamiętam, zostałeś złapany zaraz po krótkiej chwili od wjazdu na strefę bezprawia - a więc jak nietrudno się domyślić, jednostki SWAT nie były w tym momencie zmobilizowane. Jak się zaraz okazało nawet nie było sensu ich tutaj ściągać skoro zostałeś przeze mnie powalony a następnie zakuty. Reasumując, w pełni przyznaję się do zarzuconego mi czynu - jednakże nie jest to wykorzystanie błędu gry który wpłynąłby na dalsze losy któregoś z graczy - w tym przypadku Ciebie ponieważ i tak zostałeś zakuty więc jedynie kwestią czasu by było jakbyś trafił do aresztu po przez PID. Na tą chwile tyle mam do powiedzenia, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin