Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Buffalo 252 ID 1 na serwerze || Bulleta 4456 ID 18 na serwerze

JAKUBEX.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pojazdy wystawione bardziej poglądowo w celu wycenienia mojego majątku.

Model: Buffalo
ID: 252
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 19771.9 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1077), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (LV 252 ), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, szyby 60%, Nitro, baki 90/75. (FT szyby 60%)
Cena:  Oferty
Coś od siebie: 1 buffalo na serwerze
SS’y: Niżej

Model: Bullet
ID: 4456
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 22026.6 km
Dodatki:  atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1080), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Szyby 20%, Baki 90/75, Nitro. (FT)
Cena: Oferty
Coś od siebie: 18 bullet na serwerze.
SS’y: https://imgur.com/a/Sd00RDS

1 godzinę temu, RIPSONx napisał:

Moja offka z turismo za buffka jest nadal aktualna, wiesz co ma i co mu brakuje.

Turka raczej nie chce

1 godzinę temu, Ciastkowy* napisał:

Buffalo = 5kk po drobnej sprzedaży, a jak nie to fajna wymiana, ale to pisz priv ;)

Oferta bardzo ciekawa wymiany raczej nie wchodzą. Zobaczymy co dalej będzie, ale tak jak wyżej pisałem że raczej pojazdy są wystawione pogladowo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin