Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AdiSss oraz Devileczek. - oskarżony przez _KubasuKrolCJ_

Makgor.WPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: AdiSss i Deliveczek.
    Data i godzina zdarzenia: 14.12.2021 zaczeło się to około 11:10
    Pełen opis sytuacji: Zaczeło się niewinnie, funkcjonariusz Devileczek. zatrzymał mnie powodem zatrzymania było spowodowanie kolizji. Moim zdaniem, nie powinno być takiego powodu gdyż, to funkcjonariusz Devileczek. stojąc na chodniku postanowił nagle ruszyć mi pod koła. Pomińmy ten fakt gdyż filmików/ss żadnego nie mam (wszystko zadziało się niespodziewanie). Po paru minutach rozmowy z funkcjonariuszem doszło do mojej ucieczki. Funkcjonariusz Devileczek. rozpaczał za mną pościg. Wjechaliśmy w strefe bezprawia (DM). Gdzie uciekałem kilkoma uliczkami i nagle zostałem zabity przez randomowego gracza. Po paru minutach dostałem wiadomość prywatną od Funkcjonariusza AdiSss czy zostałem zabity, odpowiedziałem, że tak na co dostałem odpowiedź, że zostaję zamknięty w więzieniu po Pidzie. Nie rozumiem jakim prawem skoro nie raz już miałem podobny pościg gdzie byłem zabity przez randomowego gracza na strefie bezprawia i nie zostałem wsadzony do wiezienia po pidzie. Też nie zostałem postrzelony z tizera ani tym podobne, żeby były wykonywane dalsze czynności co do mnie. Moim zdaniem pościg skończył się w momencie gdzie zostałem zabity przez randomowego gracza. A jedyny w pobliżu funkcjonariusz Devileczek. wjechał w beczkę wybuchową na dm.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:
Dowód na zabicie na dm:

Spoiler

[2021-12-14 11:04:07] [Output] : * Zostałeś zabity przez gracza Nizon.
[2021-12-14 11:04:12] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia!

Rozmowa z Funkcjonariuszem AdiSss:

Spoiler

[2021-12-14 11:05:59] [Output] : << AdiSss [22]: ktoś Cie zabił?
[2021-12-14 11:06:32] [Output] : >> AdiSss [22]: ta
[2021-12-14 11:06:56] [Output] : << AdiSss [22]: no to po pidzie
[2021-12-14 11:07:50] [Output] : >> AdiSss [22]: co
[2021-12-14 11:08:01] [Output] : << AdiSss [22]: trafisz po pidzie do więzienia
[2021-12-14 11:08:03] [Output] : >> AdiSss [22]: jak po pidzie?
[2021-12-14 11:08:05] [Output] : >> AdiSss [22]: za co?
[2021-12-14 11:08:13] [Output] : << AdiSss [22]: jak za co?
[2021-12-14 11:08:13] [Output] : >> AdiSss [22]: za to ze random chłop mnie zabil?
[2021-12-14 11:08:16] [Output] : << AdiSss [22]: Tak
[2021-12-14 11:08:23] [Output] : >> AdiSss [22]: to chyba nie moja wina :c
[2021-12-14 11:08:28] [Output] : << AdiSss [22]: wjeżdzasz na strefe na własną odpowiedzialność
[2021-12-14 11:08:41] [Output] : >> AdiSss [22]: od kiedy to sie zmienilo
[2021-12-14 11:08:49] [Output] : << AdiSss [22]: co się zmieniło?
[2021-12-14 11:08:50] [Output] : >> AdiSss [22]: pierwsze slysze zeby cos takiego bylo
[2021-12-14 11:09:03] [Output] : << AdiSss [22]: No widzisz, to co mamy CIe puścić wolno bo ktoś Cie zabił?
[2021-12-14 11:09:07] [Output] : << AdiSss [22]: nie rozumiem czego oczekujesz
[2021-12-14 11:09:24] [Output] : >> AdiSss [22]: no koniec poscigu jest skoro umarlem nie z wlasnej winy
[2021-12-14 11:09:30] [Output] : << AdiSss [22]: OtĂłz nie

Log wsadzenia do wiezienia, w którym powód według mnie wygląda jakbym zrobił to celowo w celu unikniecia kary:

Spoiler

Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Devileczek.. Ⓘ Powód: odmowa przyjecia mandatu (zginął na DM) Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 108 minut/y.

Ja, _KubasuKrolCJ_ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez _KubasuKrolCJ_

Uszanowanie, Detective II AdiSss San Andreas Police Department.

Wypowiem się w skardze jako osoba oskarżona oraz dowodząca całym pościgiem.

Zostałeś zatrzymany przez oficera devileczek, podczas zatrzymania zaczełeś uciekać więc funkcjonariusz rozpoczął za tobą pościg do którego się dołączyłem. Po moim dołączeniu na kanał taktyczny usłyszałem, że wjechałeś na strefie DM, więc pozwoliłem oficerowi wjechać za tobą. Po chwili dostałem informacje, że zostałeś zabity tak samo jak devileczek.

13 minut temu, _KubasuKrolCJ_ napisał:

Nie rozumiem jakim prawem skoro nie raz już miałem podobny pościg gdzie byłem zabity przez randomowego gracza na strefie bezprawia i nie zostałem wsadzony do wiezienia po pidzie.

Jest różnica gdy zabija Cie funkcjonariusza, a gracz do którego napisałeś [2021-12-14 11:04:03] [Output] : KubasuKrolCJ [10]: sapd

15 minut temu, _KubasuKrolCJ_ napisał:

Log wsadzenia do wiezienia, w którym powód według mnie wygląda jakbym zrobił to celowo w celu unikniecia kary:

Posiadasz mnożni x3 ze względu na twoje punkty karne, mandat wyniósł 10800PLN, więc trafiłeś na 108 minut do więzienia. Gdybym uważał, że zrobiłeś to celowo kazałbym doliczyć Tobie (według taryfikatora więziennego) 40 minut za celowe zabicie się.

19 minut temu, _KubasuKrolCJ_ napisał:

Moim zdaniem pościg skończył się w momencie gdzie zostałem zabity przez randomowego gracza.

Wracając do twojego toku rozumowania, że gdy wjeżdzając na strefę bezprawia i zostając zabitym pościg się kończy. Wiesz jakby kończył się każdy jeden pościg na serwerze? Gracz jeździłby tak jak ty w okolicach stacji aż ktoś by go zabił żeby zakończyć działania i uniknąć kary.

Podsumowując moją wypowiedź. Nie czuję się w najmniejszym stopniu winny (poza niedoliczeniem Tobie 20minut za wjazd na strefe DM z powodu zwykłego niedopatrzenia) , wjeżdżasz na strefę na swoją własną odpowiedzialność i nie my odpowiadamy gdy ktoś Cie na tej strefie zabije. Tyle z mojej strony, poczekamy na wypowiedź członka zarządu.

Z poważaniem,
Detective II AdiSss

Sam z siebie wybrałeś Strefę DM, nikt do wjazdu Cię nie zmuszał, nie narzucał Ci tego... Tylko i wyłącznie Ty jesteś odpowiedzialny za to, co dalej na tej strefie będzie się działo.
Zostałeś zabity przez Gracza... Nie mnie kwestionować czy ugadanego... Funkcjonariusze nie mieli możliwości zatrzymania Twojej osoby, tym samym wyciągnięcia wobec Ciebie konsekwencj - nie było to spowodowane z ich winy, więc nie widzę tutaj przeciwwskazań do umieszczenia Twojej osoby poprzez PID.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin