Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ale że ID poniżej 1000 i unikatowe lampy? WOW, musisz to zobaczyć :-D

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Comet
ID: 988
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 100 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1078), moduł UP1, moduł UP3, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, przyciemnienie szyb (80%), Baki 90/75
Cena: Oferty, ale jakieś sensowne. Najwyższa oferta dotychczas wynosi 4kk (z września 2021). Mniejsze oferty traktuje jako podbicie tematu. :*
Coś od siebie: Kiedyś chciało go kupić mnóstwo osób, nie wiem jak jest teraz. Jest to trzeci Comet na serwerze, ale drugi możliwy do kupna dla graczy (pierwszy na zbanowanym koncie i na 99% nie dostanie UB). Pojazd w moim posiadaniu łącznie przez jakieś półtora roku, więc mam ogromny sentyment.. mnóstwo historii, cudownych wspomnień, wygranych zlotów za moich czasów jak jeszcze byłem na randze. Tylko dobre oferty, nie chce mi się odpowiadać na niższe niż 4kk, a w dodatku to nie ma sensu jak kiedyś taka oferta była. Pojazd posiada zamontowane unikatowe lampy Bursztynowe (R:255 G:191 B:0):wub:
SS’y: IMGUR

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin