Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na pracownika Wantedmax, chwalony przez Rensior.

spokomichas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Rensior
Nick osoby chwalonej: Wantedmax
Przebieg akcji: Zakupiłem, nowy domek trochę daleko od aktualnego, po czym potrzebowałem, pomoc z transportem pojazdów to napisałem do jednego z członków na służbie czy ma, czas na pomoc chwile po napisaniu wiadomości pracownik mi odpisał, że jest dostępny, po czym napisałem, wezwanie gdzie pracownik od razu przyjął i po chwili zjawił się na miejscu, gdzie dyskutowaliśmy, gdzie dane pojazdy trzeba transportować. Pracownik bez problemu wykonał swoje zadanie w dosyć szybkim czasie. Pracownik pokazał swój dobry charakter i był, bardzo komunikatywny co zachęciło mnie do napisania pochwały. Pomimo lekkiego problemu, gdzie znikł, nam quad z paki pracownik poczekał, aż Moderator nam pomoże, gdzie od razu jak odzyskaliśmy go, ustawił go w miejsce poprawnie. Miały być 4 pojazdy, aczkolwiek pod koniec odpuściłem sobie Moonbeama, bo zbędny mi będzie, na domku to po prostu go zawieźliśmy na przechowywalnie pojazdów, po czym pracownik mnie zawiózł z powrotem na domek, z którego braliśmy, pojazdy gdzie mogłem kontynuować swój wieczorek.
Data i godzina akcji: 04.06.2022r. - 23:56
Dowody: https://imgur.com/a/v0Lk45h - Tutaj są SS'y z akcji / niestety dużo ich jest i niektóre są w innej kolejności, aczkolwiek większość jest, dobrze tylko pierwszy pojazd (Flash) ssy zostały gdzieś na dole.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin