Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Sprzedam] Banshee 2.2 ID 4086 - instalacja nitro, lazurowe lampy oraz licznik!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Banshee
ID: 4086 (23 na serwerze, a tak na oko jakieś 12 aktywne/dostępne na chwile obecną - proszę sobie osobiście policzyć, żeby nie było niejasności)
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 8 100 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1079), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, moduł nitro, moduł ABS, instalacja LPG 75 dm, dodatkowy kluczyk
Cena: Prosiłbym o składanie sensownych ofert - najlepiej sama gotówka, ale również mogę się wymienić za coś ciekawego, zapraszam do składania ofert.
Coś od siebie: Bardzo ładne Banshee z niskim ID - ogólnie jest to 23 na serwerze, a tak oko jakieś 12 aktywne/dostępne na chwile obecną, ale prosiłbym o policzenie po swojemu, żeby potem nie było niejasności. Pojazd ostatnimi czasy był bardzo dużo razy wystawiany na forum - głównie przez jedną osobę, tzn byłego właściciela. Sporo ucierpiało to Banshee na wartości, ale ktoś kto się zna i śledzi forum/serwer, to wie o sporej wartości tego pojazdu. Jakiś czas temu sam sprzedałem Banshee z ID 8201 za ponad 2.5kk (było bez instalacji nitro i posiadało sporo większe ID). Prosiłbym o składanie sensownych ofert - jeśli żadna z ofert mnie nie usatysfakcjonuje, to pojazdu nie sprzedam.
SS’y: llJSIcj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin