Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Poglądowo kolekcja low-liderów: Remington ID 581, Savanna ID 3848, Broadway ID 3964, Tahoma ID 11905.

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Remington
ID: 581 -> (pierwszy Remington na serwerze)
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 8 000 km
Dodatki: atrapa nitro (1010), hydraulika, stereo, felgi (1076), (1125), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP4, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, przyciemnienie szyb (60%), Baki 90/75.
Cena: Dotychczas największa oferta to 8kk, także czekam na coś lepszego - jak któraś z ofert mnie zadowoli, to pojazd zmieni właściciela. 
Coś od siebie: Bardzo ładny Remington z 3-cyfrowym ID, ogólnie jest to pierwszy egzemplarz na serwerze, a poza tym pierwszy low-lider na serwerze. Lampy oraz licznik - złociste.
SS’y: noIuTQg.png

Model: Savanna
ID: 3848 -> (szesnasta Savanna na serwerze)
Przebieg pojazdu: ~ 9 000 km
Dodatki: hydraulika, felgi (1073), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna (SF 3848 ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, moduł ABS
Cena: Oferty - interesuje mnie gotówka, jak i wymiana za coś ciekawego, a do lepszego pojazdu oczywiście dopłacę.
Coś od siebie: Bardzo rzadko spotkany pojazd, a tym bardziej z takim niskim ID. Ogólnie jest to 16 Savanna na serwerze, z czego na oko jest w pierwszej top 10 aktywnych. Lampy oraz licznik - carrot.
SS’y: UbIC59D.png

Model: Broadway
ID: 3964 -> (drugi Broadway na serwerze)
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: ~ 36 400 km
Dodatki: progi (1042), hydraulika, felgi (1075), wydech (1043), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███)
Cena: Oferty - interesuje mnie gotówka, jak i wymiana za coś ciekawego, a do lepszego pojazdu oczywiście dopłacę.
Coś od siebie: Piękny Broadway z niskim ID - ogólnie jest to drugi pojazd tej marki na serwerze, a tak poza tym pierwszy aktywny/dostępny dla graczy (raczej nic się nie zmieni - gracz pierwszego nie dostanie UB na 99%). Lampy/licznik - cargo.
SS’y: PcZK9Nd.png

Model: Tahoma
ID: 11905
Przebieg pojazdu: ~ 110 km
Dodatki: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1075), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna (LS 11905), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, przyciemnienie szyb (20%), Baki 90/75.
Cena: Oferty - interesuje mnie gotówka, jak i wymiana za coś ciekawego, a do lepszego pojazdu oczywiście dopłacę.
Coś od siebie: Ciekawa Tahoma z całkiem niskim ID - na oko jest ona w top 15 pierwszych aktywnych na serwerze. Unikatowe lampy/licznik - Niebieski (jasny), tzw. Royal Blue. 
SS’y: 9TzU9Ho.png

Edytowane przez Ciastkowy*

• Moderator
27 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Cena: Dotychczas największa oferta to 8kk, także czekam na coś lepszego - jak któraś z ofert mnie zadowoli, to pojazd zmieni właściciela. 

Chciałbym wiedzieć kto tyle oferuje

brodawa 3.5

1 godzinę temu, GrzybMajster napisał:

savka za 1080

słabo, dzięki za start.

1 godzinę temu, AdekUchiha napisał:

Chciałbym wiedzieć kto tyle oferuje

brodawa 3.5

Pomyłka, bo skopiowałem z Remingtona i zapomniałem poprawić. Dzięki za czujność panowie, a poza tym dzięki za start. :) 

1 godzinę temu, alibaba*cvt napisał:

brodawa 3.6 ps, super skrinszot

wiem, dalej.

44 minuty temu, sqah napisał:

a zes z brodawa polecial xddddddddd

3,7 ps swirze XDD

pomyliłem się, dzięki za ofertę, coraz lepiej :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin