Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Macias* - oskarżony przez Myku

Myku
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Macias*
Data i godzina zdarzenia: 09.07.2022, Godzina +/- 19.50
Pełen opis sytuacji: Rozpętałem pościg, który skończył się dla mnie niepowodzeniem - zostałem złapany. Podczas "rozmowy" (miałem karę wyciszenia) z  funkcjonarjuszem, wystawił mi mandat oraz kazał mi podjąć decyzję - przyjąć mandat albo odrzucić. Mandat odrzuciłem. Funkjonarjusze zaczęli mnie wieść do więzienia więc opuściłem serwer bo już zostaliśmy dogadani że idę na 178 minut do więzienia. Jednak, kiedy wszedłem na serwer zostałem wsadzony do więzienia na 200minut zamiast 178minut. Przecież byliśmy dogadani że na 178minut a Macias* pomyślał że ja specjalnie opuściłem serwer więc naliczył mi dodatkowe minuty. Bez sensu zagranie z jego strony skoro już po sprawie było i mnie wjeźli do wiezienia
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
[2022-07-09 19:51:52] [Output] : Macias* [274]: Mandat wynosi 12750PLN, w przypadku odmowy mandatu idzie Pan do więzienia na 178 minut oraz..
[2022-07-09 19:52:06] [Output] : Macias* [274]: ..Pojazd trafi na pp za 5000 PLN, jaka decyzja?
[2022-07-09 19:53:40] [Output] : â’ľ Odrzucono mandat.
[2022-07-09 19:53:48] [Output] : Macias* [274]: Okej, rozumiem.

Uszanowanie, Cadet Macias* - San Andreas Police Department.

Po całym pościgu kiedy został Pan już złapany przystąpiłem do podliczenia mandatu, mandat został odrzucony co oczywiście wiąże się z tym że trafia Pan do więzienia. Więzienie początkowo miało wynosić 178 minut, jednakże wyszedł Pan z serwera celowo (administrator który został poproszony o sprawdzenie logów rzeczywiście potwierdził że wyszedł Pan z serwera celowo, a nie Pana wyrzuciło czy miał Pan chwilowy problem z łączem) za co dodane zostały dodatkowe minuty i przez to wyszło 200 minut, nic więcej do dodania nie mam, działałem zgodnie z poleceniami - czekam na decyzję Executive Staff, miłego dnia.

Edytowane przez Macias*
Dodanie słowa

Witaj, Detective II Argen, San Andreas Police Department.

Pozwól, że jako osoba dowodząca na wspomnianym przez Ciebie pościgu wypowiem się i objaśnię Ci parę rzeczy. W momencie, gdzie Cadet @Macias* przedstawił Ci mandat, wystawił go a Ty odmówiłeś jego przyjęcia to nasze działania dalej trwały. Pomimo odmowy nadal prowadziliśmy wobec Ciebie działania. Twoje celowe wyjście z serwera skutkowało tym, że mogliśmy doliczyć Ci dodatkowe 40 minut do tych 178 minut, które przedstawił Ci Cadet. Oczywiście, uprzednio upewniliśmy się czy wyjście było celowe czy też nie - administracja nam w tym pomogła i jak się okazało, posłużyłeś się tradycyjnym opuszczeniem serwera. Nie byłoby żadnych problemów ani dodatkowych minut, gdybyś wylogował się dopiero po umieszczeniu w więzieniu.

Mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie Twoje wątpliwości dot. słuszności doliczonych minut. W razie dodatkowych pytań, pytaj śmiało.

Pozdrawiam.

3 godziny temu, Argen napisał:

Witaj, Detective II Argen, San Andreas Police Department.

Pozwól, że jako osoba dowodząca na wspomnianym przez Ciebie pościgu wypowiem się i objaśnię Ci parę rzeczy. W momencie, gdzie Cadet @Macias* przedstawił Ci mandat, wystawił go a Ty odmówiłeś jego przyjęcia to nasze działania dalej trwały. Pomimo odmowy nadal prowadziliśmy wobec Ciebie działania. Twoje celowe wyjście z serwera skutkowało tym, że mogliśmy doliczyć Ci dodatkowe 40 minut do tych 178 minut, które przedstawił Ci Cadet. Oczywiście, uprzednio upewniliśmy się czy wyjście było celowe czy też nie - administracja nam w tym pomogła i jak się okazało, posłużyłeś się tradycyjnym opuszczeniem serwera. Nie byłoby żadnych problemów ani dodatkowych minut, gdybyś wylogował się dopiero po umieszczeniu w więzieniu.

Mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie Twoje wątpliwości dot. słuszności doliczonych minut. W razie dodatkowych pytań, pytaj śmiało.

Pozdrawiam.

Funkcjonariusz wyjaśnił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin