Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Przeprosiny dla wszystkich urażonych

Neon.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co to zmieni? Skoro po napisaniu tego śmiesznego tematu wjeżdżałeb na rodzinę DeviLLek. To jak rzucanie grochem o ścianę. Dodam że wtedy na kanale obrazales jego z godzinę. Potem mnie. Więc wiesz, z tego co przeżyłem w ciągu tych moich lat wiem że z dnia na dzień człowiek się nie zmieni. Także pozdrawiam ludzi tych którzy byli wtedy na kanale łącznie z supporterem smieli się z tego co mówiłeś a jechałeś devilka na każdym słowie co powiedział. Nie zmienisz się i mogę się o to założyć. Także wjazd też na moją rodzinę nie jest dobry. Ale jeżeli chcesz takim tekstem przycwaniaczyc to powiedz prosto w twarz a nie mikrofon. Z mojej strony to mało prawdopodobne, te przebaczenie. Podzielam zdanie Pana BS'a.

@edit Odniosę się do zdania kolegi u góry "kiedy tylko wejdę do nas na kanał, od razu mnie wyzywasz..

Po czym przychodzisz do mnie na kanał, lub piszesz do mnie prywatne wiadomości z przeprosinami." Dokładnie tak też się stało, mówił że "żartował: ale przy wszystkich na swoje wytłumaczenie powiedział " wypiłem 13 energetyków" Więc picie 13 energetyków pozwala ci na obrażanie wszystkich dookoła przez mikrofon, tak PRZEZ MIKROFON. Nie miałbyś odwagi powiedzieć to dla mnie prosto w twarz. Są zdania określające takie osoby, ale nie będę tego pisać bo szkoda mi czekać potem aż mi %% zejdą.

Dokładnie tak jak invader myśle, piszesz przeprosiny a wbijam na kanał i wyzywasz matke dla typa ;-; było tam paru supporterów którzy również się śmiali ;/ słuchaj neon, kozaczysz nawet nie wiesz do kogo, nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie i nie wiesz komu ciśniesz po mamie ;-; a może ktos akurat nie ma mamy i co wtedy? nie pomyślałeś o takim przypadku. Zachowujesz sie przy tych Twoich fałszywych kolegach jak idiota, co powiedzą to zrobisz, popisujesz sie przed nimi, gdyby nie oni to byś nikomu po matce nie ciśnął bo byś sie nie odważył.... no ale dobra, czas pokaże ale jak narazie to faktycznie jesteś trzema pierwszymi literami Twojego nicku. Jak już to przyjmę pkt bo wiadomo że mi nadadzą ;V

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin