Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Coś się zaczyna i coś się kończy...

Legancki_Baor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż, inny będą się cieszyć a inny smucić, ale niestety, obowiązki, nauka, czas...robią swoje i nie ma się już tego czasu jak kiedyś. 
Oczywiście mile będę wspominał te 1425godzin które poświęciłem dla serwera, frakcji których byłem, biznesu, organizacji... Dzięki 4life poznałem wiele osób z którymi mam kontakt do dziś. Ale jak by nie @The_pro oraz @Devis i @Ronjos (którym dziękuję za to) tonie grał bym w ogóle bo po prostu, nie wiedział bym o serwerze. Pragnę podziękować na zakończenie takim osobom jak:
@_-YOSHI-_, @MFifa, @_KubasuKrolCJ_, @Ruddyy0, @Shrepard, @Nenil.gg, @Szymsiorek, @Adrianovy, @baziu, @XSANTI, @XKrakroX, @Magik_4, @HUbi_, @majkelszef, @Mefju4, @kartovelek., @Szmitek., @Mlody_Fala, @Limitowany*, @Ninja.., @DarkQueen, @Kubixior, @Krystian6076, @CichyBenek, @Likoss123 @HK_Knurson, @SG_Domon, @Matias4747@Kumi, @Princessa*, @Greyna.gg, @Tusin, @Masellko, @Dawiiiid00, @HyperSonic0, @maciek2010PL oraz tym których nie wymieniłem za poświęcony czas oraz za każdą spędzoną minutę.
Mam nadzieję że kiedyś wrócę i będę mógł dalej angażować się w życie 4Life...

Edytowane przez Legancki_Baor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin