Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na I_Was_There - oskarżony przez Norsek

norsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @I_Was_There
    Data i godzina zdarzenia: 19.10.2022 16:40
    Pełen opis sytuacji: Jadąc na mechanika Rodeo LS, na chacie organizacji znajomi pisali mi, że ktoś ma pościg. Jadąc z ciekawości zobaczyć kto ma pościg minąłem korodon pościgowy, zostały puszczone bindy abym odłączył się od pościgu więc odjechałem inną drogą w strone mechanika, lecz funkcjonariusz SAPD wysiadł ze swojego cheetaha zaczął strzelać mi po oponach. Nie rozumiem co panowało funkcjonariuszem strzelając do mnie, gdy tylko raz minąłem korodon pościgowy a zaraz po tym odjechałem w inną strone. Funkcjonariusz nie chciał wyjaśnić tego w grze i powiedział, że mam pisać skargę więc jest i ona. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
I_Was_There [42]: Napisz skarge na forum i tam wyjasnimy.

https://imgur.com/a/BHUPVcT

Ja, Norsek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Detective I I_Was_There.

Zaczynając od początku... Patrolując okolice Los Santos staranował mnie Huntley którego kierowcą był TATRA rozpocząłem więc za nim pościg. Podczas pościgu utrudniała nam działania kilkuosobowa grupa w której widziany byleś kilka razy również ty. 

9 minut temu, Norsek napisał:

Jadąc na mechanika Rodeo LS, na chacie organizacji znajomi pisali mi, że ktoś ma pościg.

9 minut temu, Norsek napisał:

Jadąc z ciekawości zobaczyć kto ma pościg minąłem korodon pościgowy, zostały puszczone bindy abym odłączył się od pościgu więc odjechałem inną drogą w strone mechanika

Z tego co pisaliśmy na serwerze oraz z meldunku reszty funkcjonariuszy obecnych na pościgu wynika na to że dostałeś kilka bindów o odłączeniu się... Widziałem cię oraz mijałem kilka razy. Podczas ostrzału twojego kolegi "RomekPijak" również się widzieliśmy na skrzyżowaniu więc trochę długo jechałeś na tego mechanika.

Jeździcie takimi samymi pojazdami o takich samych kolorach oraz felgach.

36 minut temu, Norsek napisał:

Kilku sekundowe nagranie na którym widać tylko ostrzał oraz zamazany chat... 

30 minut temu, Norsek napisał:

Funkcjonariusz nie chciał wyjaśnić tego w grze i powiedział, że mam pisać skargę więc jest i ona. 

Co tutaj wyjaśniać skoro jeździłeś za pościgiem i dostałeś bindy o odłączeniu się + na samym początku poinformowałeś o tym >>>

[2022-10-19 16:43:03] [Output] : Norsek [56]: piekna skarga
[2022-10-19 16:43:05] [Output] : Norsek [56]: dla pana leci
[2022-10-19 16:43:08] [Output] : Norsek [56]: gratuluje odwagi

12 minut temu, I_Was_There napisał:

Kilku sekundowe nagranie na którym widać tylko ostrzał oraz zamazany chat... 

Niestety powtórkę mam 30 sekundową, a chatu nie mogę pokazać ponieważ nie lubię upubliczniać prywatnych wiadomości.

13 minut temu, I_Was_There napisał:

Podczas pościgu utrudniała nam działania kilkuosobowa grupa w której widziany byleś kilka razy również ty. 

Tak, to się zgadza mijałem was dokładnie 2 razy przy spawnie Market Station oraz przy odcinku widocznym na nagraniu. 

13 minut temu, I_Was_There napisał:

Podczas ostrzału twojego kolegi "RomekPijak" również się widzieliśmy na skrzyżowaniu więc trochę długo jechałeś na tego mechanika.

No wszystko widać na nagraniu, omijałem Was aby pojechać inną drogą.

Jak dla mnie Funkcjonariusz wszystko wyjaśnił, skargę można zamknąć. Miłego Dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin