Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - flvgx

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dnia 19.12.2020 zostałem wpisany na czarną listę KSF za rozpowszechnianie haseł do kanałów na mumble frakcji SAMD. Tamtego dnia otrzymałem również szkodnika na serwerze. Jako iż byłem już znudzony frakcją SAMD to od niej odszedłem, a po odejściu wpadłem na bardzo głupi pomysł czyli podanie haseł koledze i wbicie na kanały SAMD. Kilkanaście minut po sytuacji wbił do mnie i do kolegi na kanał TheArasik, który ukarał mnie banem na mumble. Bardzo żałuję, że doszło do takiej sytuacji. 11.10.2022 wróciłem na serwer, żeby dodać przyjemności z rozgrywki na serwerze chciałbym dołączyć do jakiejś frakcji i spędzić wolny czas na służbie. Mogę obiecać, że taka sytuacja, która miała miejsce prawie 2 lata temu się nie powtórzy. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin