Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjecie z czarnej listy - patryk2610

patryk2610
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowna komisje spraw frakcyjnych w dniu 11.02.2022 dostałem czarna listę z powodu bawienia i odwalania suszarka i wczoraj tj. 11.11.2022 mogłem się zwrócić z prośbą o zdjęcie z czarnej listy jest mi bardzo przykro z zaistniałem sytuacji przepraszam za swoje zachowanie obiecuje poprawę i bardzo proszę szanowna komisje o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku/prośby o zdjęcie z tej czarnej listy zależy mi na frakcjach wiele godzin spędziłem we frakcji SAFD i chciałbym powrócić do tej frakcji jako inny człowiek odmieniony proszę dajcie mi szanse nie zawiodę już was ani tej frakcji, ani żadnej innej frakcji obiecuje będę grzeczny nie będę odwalał na służbie ani na serwerze proszę dajcie mi ta szanse nie zmarnuje jej.

Z poważaniem z pozdrowieniami i z szacunkiem do frakcji SAFD, jak i do szanownej komisji spraw frakcyjnych patryk2610.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin