Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika pozi., oskarżony przez MrFrozen

MrFrozen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MrFrozen
Nick osoby oskarżonej: pozi.
Powód napisania skargi: 0 ostrzeżeń i 0 zabawy w jakiekolwiek rp. Faktem jest że staliśmy na zakazie około 30 sekund lecz gracz ten nie wiedział o tym ile tam stoimy i od razu podszedł zakładał blokadę, gdy mu się to nie udało to odwalił takie coś. Wydaję mi się że powinien najpierw uprzedzić i poprosić o odjechanie.
Dowody: https://imgur.com/a/DGVyZ8e nie skróconą część mogę pokazać na dc czy coś bo na imgura nie da rady wrzucić

Uszanowanie, z tej strony Doświadczony Budowlany pozi. z San Andreas Road Assistance. 

Podjechałem na giełdę, aby sprawdzić czy nie ma jakiegoś samochodu do odholowania, zobaczyłem Ciebie stojącego na zakazie. Zrobiłem screena, próbowałem założyć blokadę lecz odjechałeś, a więc odpuściłem i zacząłem wracać do lawety, żeby po prostu odjechać i dalej wykonywać swoją prace ale ty wróciłeś i postanowiłeś dalej stać na zakazie, a więc postanowiłem zabrać Ci pojazd. Chciałbym też wspomnieć o tym, że nie wkleiłeś screena z parkingu policyjnego.
Tutaj załączam screena - 

Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia. 

Edytowane przez pozi.

Z tego co wiem to dołączając do jakiejś frakcji zgadzasz się na rp, tymczasem tak wyglądało twoje rp: [2023-04-03 21:09:01] [Output] : pozi. [645]: WItasm, napisałeś to tak szybko że aż z błędem po czym jak najszybciej zacząłeś zakładać blokadę a gdy to Ci się nie udało to zapakowałeś auto na lawetę. Gdzie jakiekolwiek uświadomienie nas że stoimy na zakazie? Albo chociaż ostrzeżenie że jak nie odjedziemy to po prostu weźmiesz nasze auto.

36 minut temu, MrFrozen napisał:

Z tego co wiem to dołączając do jakiejś frakcji zgadzasz się na rp, tymczasem tak wyglądało twoje rp: [2023-04-03 21:09:01] [Output] : pozi. [645]: WItasm, napisałeś to tak szybko że aż z błędem po czym jak najszybciej zacząłeś zakładać blokadę a gdy to Ci się nie udało to zapakowałeś auto na lawetę. Gdzie jakiekolwiek uświadomienie nas że stoimy na zakazie? Albo chociaż ostrzeżenie że jak nie odjedziemy to po prostu weźmiesz nasze auto.

Witam ponownie, nie udało mi się założyć blokady bo odjechałeś to wracałem do lawety, żeby jechać dalej wykonywać swoją prace ale ty wróciłeś i nadal tam stałeś, a więc zabrałem twój pojazd. Co do poinformowania Cię żebyś odjechał, nie mam takiego obowiązku. 
Miłego dnia, czekam na odpowiedz zarządu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin