Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Owocowy, oskarżony przez Toreno

Toreno
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Toreno
Nick osoby oskarżonej: Owocowy
Powód napisania skargi: Zatrzymałem się na DOSŁOWNIE 5 sekund na chodniku obok giełdy, aby nie utrudniać ruchu na drodze (musiałem na szybko komuś odpisać). Następnie Owocowy podbiegł sprintem do mojego motoru, założył blokadę bez słowa i równie szybko pobiegł po lawetę. Ponownie bez słowa motor zapakował na lawetę i odjechał. Uważam, że jako pracownik SARA powinien zachować nieco profesjonalizmu, odezwać się do gracza chociaż raz, wykazać trochę człowieczeństwa. A nie, tak jak w jego przypadku, każdy najmniejszy błąd wyłapywać i utrudniać innym rozgrywkę. Jakby odezwał się choć raz, tak jak na pracownika frakcji przystało, nie spotykalibyśmy się teraz tu i nie marnowalibyśmy czasu. Liczę na ukaranie pracownika oraz zadbanie o nieco łagodniejsze traktowanie wobec reszty graczy. 
Dowody: Niestety wszystko trwało zaledwie 30 sekund, więc nie zdążyłem zrobić ss'ów, ale uważam, że jeżeli oskarżony jest taki pewny swoich działań, to może potwierdzi sytuację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin