Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o UB Sebek zbanowany przez ZbyK

Sebek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Sebek.
Powód zbanowania:Chyba Game Over
IP internetu, na który został nałożony ban:109.196.154.196
Nick admina banującego:ZbyK
Coś od siebie:Przepraszam, tak jak wspomniałem w wcześniejszej apelacji poniosła mnie radość z przyjaciółmi na kanale publicznym.Wyrażam skruchę i proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji.

(Proszę tylko o wypowiedz ZbyK'a, żadnego innego członka administracji)

Ale ja się wypowiem bo ode mnie bany zostały nadane. Po drugie omijałeś bana i jeszcze wbiłeś na kanał do mnie i powiedziałeś czy dam ci kontakt ze ZbyK'iem bo chcesz go pocisnąć. Stary Ty jesteś albo chory albo nie wiem.... Omijanie bana przez byle kogo równa się brak możliwości apelowania, ty już się nie zmienisz...

Jestem osobą która jest świadkiem tego i to ja przekazałem dowody do Rcona. Moje zdanie jest takie, że nie chce cię widzieć na tym serwerze.

ZbyK sorry za wypowiedź lecz mam takie zdanie i jestem świadkiem. zrobisz jak uważasz, ale ostrzegam Cię nie rób nic pochopnie!

Po drugie omijałeś bana i jeszcze wbiłeś na kanał do mnie i powiedziałeś czy dam ci kontakt ze ZbyK'iem bo chcesz go pocisnąć. Stary Ty jesteś albo chory albo nie wiem.... Omijanie bana przez byle kogo równa się brak możliwości apelowania, ty już się nie zmienisz...

Chcesz zgrywać chojraka?  Bo cię nie rozumiem,  dostałem UB więc wbiłem  i to  nie było żadne omijanie bana i,że niby ja wbiłem do ciebie na kanał i to powiedziałem? Śmieszny jesteś, to była inna osoba ja nie mam zamiaru z tobą rozmawiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin