Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Rafi115

Rafi115
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych,

Piszę ponownie apelację w związku z wpisaniem mnie na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych za odwalanie na służbie SAMD.

Na ww. listę zostałem wpisany 19 września 2023 roku, przepraszam za błąd w poprzednim wniosku.

Zdaję sobie sprawę, że moje zachowanie było nieodpowiednie oraz jak już pisałem żałuje tego, i wyciągnąłem wnioski.

Od ostatniego wniosku grałem trochę na serwerze i tym bardziej obudziła się we mnie chęć odgrywania RP jako członek frakcji.

Uważam, że zasługuję na drugą szansę, aby udowodnić, że jestem godnym członkiem społeczności serwera.

Z poważaniem Rafi115.

PS. Link do poprzedniego wniosku

Spoiler

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Nadal nie uważamy, abyś zasłużył na drugą szansę. Minęło zbyt mało czasu, abyśmy mogli Ci zaufać. Ponadto nie wiem czy przegranie zaledwie kilku godzin jest wystarczającym wyznacznikiem, abyśmy byli w stanie zauważyć Twoją przemianę. Spróbuj ponownie za kilka miesięcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin