Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: MrCzosnek* zbanowany przez ZbyK

MrCzosnek*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumbleMrCzosnek
Powód zbanowaniaGracz myśli, że jest bezkarny. Niereagowanie na prośby Administratora RCON. - czy jakoś tak.
IP internetu, na który został nałożony ban31.0.120.164 - chyba.
Nick admina banującego@ZbyK
Opis banaNo ogólnie zaczeło się od tego, że wbiłem na kanały do dresika, ZRKi, BlobsoN'a itp... Siedzimy Sobie gadamy, po czym ZbyK się do mnie tepnął, zaczoł mnie warnować mnie itd... Po czym napisałem "DZKJ" i dostałem kicka. Wtedy Zbyklon wybuchł mi radiowóz, roztankował. Po czym poprosił BlobsoN'a o zawieszenie mnie, następnie zostałem wypisany z panelu oraz zostało napisane ogłoszenie dot. mojego zawieszenia. Do czasu ogłoszenia, brałem wszystko na żarty. No i nagle nam coś odwaliło i zaczeliśmy się tyrać. No ale, po jakimś czasie Zbyklon zaczoł wywalać mnie z kanału, mutować, wyciszać, itp... Następnie kazał opuścić mi kanał, po czym zaczoł odliczać do 10 sekund, na końcu zapytał się mnie czy wychodzę - lecz odpowiedziałem - "nie". No i otrzymałem bana na Mumble.
Coś od siebie: No ogólnie, to przepraszam. Ale jeśli Zarządowi SAPD nie przeszkadzało, że siedzę tam na kanale to Sobie siedziałem i gadałem. Sorry. Jest to mój pierwszy i ostatni ban na mumble.

[2016-11-12 21:22:28] [Output] : >> BarteQ* [74]: Czy przedzało Ci to, żę siedze na tym kanale?
[2016-11-12 21:23:11] [Output] : << BarteQ* [74]: nie
[2016-11-12 21:23:45] [Output] : >> BartekZRK [146]: Czy przeszkadzało Ci, żę siedze na tym kanale?
[2016-11-12 21:24:03] [Output] : << BartekZRK [146]: nie

• Administrator RCON

nie wybuchł :v
Co do Bana, wszystko okej, to co było, było na żarty i spoko.

No ale skoro skończyliśmy i proszę Cię o opuszczenie kanału (Chciałem normalnie porozmawiać a przy Tobie nie za bardzo się dało) kilkukrotnie (Na który nie miałeś uprawnień) a ty mimo wszystko ciągle tu wracasz mimo ostrzeżeń o Banie, to coś jest nie tak.

Odbanuje Cię ale następnym razem zrozum że nie wolno Ci wszystkiego.
UB dostaniesz jutro jak będę na komputerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin