Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na San Andreas Police Department - oskarżony przez Wariatezz

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku:
Login: Pinki__
Nick: Wariatezz
Serial: (serial ukryty)
Przynależność do frakcji: 
Powód napisania skargi: Usunięcie statusu poszukiwania po czym zostałem umieszczony w więzieniu.
Data zdarzenia: 07-08.05.2025r
Dowody: https://imgur.com/a/FW5JTVT
Opis sytuacji: Wczoraj (07.05.2025r) o godzinie 13:05 zaczął mnie gonić funkcjonariusz SAPD, Mich*, po czym zacząłem uciekać wiec Mich* rozpoczął pościg za mną po LV, po ponad minucie pościgu Mich* przestał mnie gonić, wyłączył sygnały oraz usunął status poszukiwanego, czyli nie byłem już poszukiwany, dziś (08.05.2025), funkcjonariusz im8yearsold, zatrzymał mnie za jazda w miejscu nieprzystosowanym oraz niewykonywanie poleceń, po czym sprawdza moje dane w bazie danych, co się okazuje jestem poszukiwany za wczorajszy pościg przez Mich*, mimo tego że usunął status poszukiwania. Po czym dziś trafiam do więzienia przez im8yearsold.
Świadkowie:

Edytowane przez Wariatezz
Dodanie dodatkowego zdjecia na imgur - aktualizacja linku

To nie jest miejsce na taką skargę. W tym przypadku nie zawiniła cała frakcja bądź jej zarząd tylko poszczególne jednostki w całej strukturze. Jeżeli chcesz złożyć skargę na konkretnych pracowników - zrób to w dziale SAPD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin