Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji transport of San Andreas

Sznedii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Walaszek*

Nick oskarżonego członka frakcji: Psychodelicznywiking 

Powód napisania skargi: nie znajomość podstawowych punktów mapy 

Dowody:

https://imgur.com/a/y2TmIwr

Opis sytuacji: witam sobie czekałem w Fort Carson na TSA jechał bardzo długo ale dobra nie sprawdzałem go, przyjechał opłata wstępna dałem mu 100 i napisałem wyrzuć mnie na kopani poszedłem chwilę afk zrobić sobie kanapkę wracam z kanapka a ja koło kuriera….zreszta 10km na kopalnie i upieranie się że „gdybym nie znał mapy bym tak nie pojechał”

czyli po jego słowach nastąpiło oszustwo poprzez zrobię trasy na około i próba wykorzystania gracza który był chwilowo afk 

Witam, nie wiem jak mam sie do tego odnieść, oddałem ci pieniadze za kurs, ale widze, ze to nie podzialalo, poczekamy na odpowiedz kogos kto bedzie rozpatrywał tą skarge, pozdrawiam

Edytowane przez psychodelicznywiking

I co to zmienia że z Fc przez ls jedziesz na kopalnie i twierdzisz że to najszybsza trasa i że oddałeś donate ? Za kurs i tak pobrało mi ok.60 PLN odnieść się przyznaj że napisałem ci że będę afk i chciałeś se dorobić. No to czekamy 

Godzinę temu, Walaszek* napisał:

I co to zmienia że z Fc przez ls jedziesz na kopalnie i twierdzisz że to najszybsza trasa i że oddałeś donate ? Za kurs i tak pobrało mi ok.60 PLN odnieść się przyznaj że napisałem ci że będę afk i chciałeś se dorobić. No to czekamy 

Ziutek ja nawet w los santos nie bylem, a co do drugiego posądzasz mnie o to ze chcialem sobie dorobic naprawde myslisz ze ryzykowalbym minusem badz ostrzezeniem dla 10 zl? 

Edytowane przez psychodelicznywiking

Witam, @Walaszek* z przedstawionych przez ciebie dowodów nie można jednoznacznie stwierdzić jaką trasą poruszał się pracownik. Wątpię też, czy ktoś chciałby cię celowo naciągnąć na 20 PLN, no już bez przesady. @psychodelicznywiking przyznał jaką trasą się poruszał i dopiero na tej podstawie można stwierdzić, że nie była ona optymalna. 
@psychodelicznywiking trasa przez autostradę byłaby w tej sytuacji lepszą opcją. 
Upomnienie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin