Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD - oskarżony przez inspiracja

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yaquza
Nick: inspiracja
Serial: Przynależność do frakcji: 
Powód napisania skargi: Wyniki rekrutacji zostały ukazane, a moja rekrutacja nie została nawet zatwierdzona aby ją zobaczyć.
Data zdarzenia: Od początku rekrutacji do 26.05.2025
Dowody: Nie wiem, jaki moge dac tu dowód.
Opis sytuacji: Cóż była rekrutacja napisałem ją, starałem się są wyniki a co widze? Moja zawartość nawet zatwierdzona nie została to jest faworyzacja że nawet nie chcą dać szansy na dostanie sie.
Świadkowie:  Brak

Edytowane przez inspiracja

Hej, niezmiernie mi przykro z powodu, że nie udało Ci się dostać do frakcji w tej rekrutacji. Niestety, na Twoją niekorzyść, muszę stwierdzić, że wszystko najpewniej przebiegło zgodnie z procedurami rekrutacyjnymi. Kwestia, którą poruszasz nie ma żadnego wpływu na Twoją kandydaturę i rozpatrywanie jej. Twój post w wątku rekrutacyjnym pomimo, iż był cały czas ukryty/niezatwierdzony to osoby odpowiedzialne za rekrutowanie nowych osób do frakcji widzą Twoją kandydaturę i biorą ją pod uwagę, tak samo jak resztę osób. Najpewniej musiał być inny powód, dlaczego nie zdecydowali się dać Tobie szansy. 
Mam nadzieję, że rozjaśniłem Ci wszystko i życzę powodzenia w następnych rekrutacjach. Pozdrawiam.

PS. 

21 godzin temu, inspiracja napisał:

Serial: Przynależność do frakcji: 

Te punkty rozdzielamy na dwa osobne, na przyszłość uzupełnij serial oraz ewentualną przynależność do frakcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin