Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: Skipper*

Luj_dl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Luj_dl

Nick oskarżonego członka frakcji: Skipper*

Powód napisania skargi: Taran sweepera taksówką.

Dowody: https://streamable.com/pjp5ax

Opis Sytuacji: Jechałem sobie normalnie sweeperem po autostradzie LV. Nagle zza pleców wyłoniła się taksówka gracza Skipper*. Jak gdyby nigdy nic postanowił we mnie wjechać i mnie staranować. Po czym nawet nie przeprosił tylko napisał, że sie zagapił i że to moja wina. Na nagraniu jasno widać czyja wina i jak taksiarz nagannie postąpił. Poszedł report na serwerze i po przeanalizowaniu sytuacji przez Supporta, doszedł do wniosku, iż da tylko graczowi warna. Po chwili dostałem odpowiedź, że gracz Skipper miał wtedy przebitą oponę i potwierdziło mu to DWÓCH innych pracowników TSA. Po czym support anulował mu warna (dał kolejnego, że poprzedni był omyłkowy). Cała ta sytuacja to jakiś nieśmieszny żart. Proszę o rozwiązanie tej skargi. Nie może być tak, że ktoś robi sobie wszystko to co chce bez konsekwencji.,

Witam

Na samym wstępie chciałbym Cię z góry przeprosić, zabrakło tego na serwerze, z mojej perspektywy wyglądało to tak, że twój pojazd pracy zatrzymał się na pasie autostrady, a ja sam pędziłem z prędkoscią 240km/h, nie miałem zbyt wiele czasu na reakcji, a podczas trasy, uruchomił mi się [TAB]. Napisałem do Ciebie, iż była to twoja wina, lecz z twojej perspektywy może się wydawać inaczej. Najprawdopodobniej doszło synchronizacji, u mnie było inaczej u Ciebie inaczej. Pozdrawiam

3 minuty temu, Skipper* napisał:

Witam

Na samym wstępie chciałbym Cię z góry przeprosić, zabrakło tego na serwerze, z mojej perspektywy wyglądało to tak, że twój pojazd pracy zatrzymał się na pasie autostrady, a ja sam pędziłem z prędkoscią 240km/h, nie miałem zbyt wiele czasu na reakcji, a podczas trasy, uruchomił mi się [TAB]. Napisałem do Ciebie, iż była to twoja wina, lecz z twojej perspektywy może się wydawać inaczej. Najprawdopodobniej doszło synchronizacji, u mnie było inaczej u Ciebie inaczej. Pozdrawiam

Ale to się mija z celem co piszesz teraz. Na serwerze otrzymałem informację, że pękła ci opona, i że podobno aż dwóch pracowników TSA to potwierdziło supportowi. Tylko jak mogli to zrobić, skoro byliśmy tam sami, a ty miałeś wszystkie całe oponki. Jakbyś miał pękniętą to nigdy w życiu serwer nie pozwoliłby ci jechać 240km/h jak piszesz. Dodatkowo zamiast po prostu na serwerze przeprosić to piszesz, że to moja wina. Nawet mimo jakiegokolwiek desynchro powinieneś zachować czujność i uwage na serwerze. Dla mnie to najzwyklejszy taran, za który powinieneś odpowiedzieć.

Witam, z przedstawionych dowodów wina leży po stronie @Skipper*, nie wygląda to na żadną desynchronizację serwera czy taran przez innego gracza. Widać, że pojazd, który jedzie od strony The Strip, zwalnia. 
@Skipper*Otrzymujesz 2 ostrzeżenia do bilansu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin