Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Vequu, oskarżony przez Teddy.

Teddy.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Teddy.
Nick osoby oskarżonej: Vequu, jakoś tak.
Powód napisania skargi: Wywaliło mi prąd, dosłownie na chwilę, w okolicach Garver Bridge. Po chwili mi wrócił, wszedłem na serwer, cyk sultan na PP. Prąd mi wywaliło około 20:20? Zaś o 20:43 wóz już stał na PP z powodem "pojazd porzucony". Napisałem do pracownika, czy dobrowolnie zwróci mi koszty wyjęcia wozu - odmówił, zatem widzimy się ponownie w tym dziale, w jakże przykrych okolicznościach. Ja naprawdę rozumiem, że niektórzy mogą czuć, że spełniają swoją misję holując pojazdy, ale czy naprawdę 20 minut to wystarczający czas, żeby zakwalifikować pojazd jako porzucony? Jest to kolejna moja skarga i znów spotykamy się z tego samego powodu - z powodu braku ludzkich odruchów w stosunku do drugiego człowieka.
Dowody:  

Spoiler

G01QPtb.png

Twój pojazd został odholowany jako „porzucony”. Pisałem Ci, ile czasu tam stał, lecz Ty jesteś przekonany, że stał „może 15 minut”. Nawet gdyby rzeczywiście stał tam tylko 15 minut, i tak zostałby odholowany. Nie mam nic więcej do dodania wystarczy spojrzeć na screena.

https://imgur.com/a/kfhgPAi

I dalej jestem przekonany, że nie stał tam dłużej. Nie ruszałem się pojazdem, ale o 21:15 byłem jeszcze na serwerze, z tego co patrzyłem na zegar.  Wcześniej zjechałem na poboczę, byłem na ALT-TABie, w full-screenie. MTA podczas altabowania w pełnym oknie ma jakieś problemy i czasami wyskakuje Network Trouble, więc może jest to wina tego. Nieistotne, nadal chodzi o Twoją upierdliwość. 

8 minut temu, Vequuu napisał:

Nawet gdyby rzeczywiście stał tam tylko 15 minut, i tak zostałby odholowany

No przez Ciebie na pewno. W końcu masz władzę w postaci lawety, trzeba ją wykorzystać do uprzykrzania rozgrywki.

Ehh... Tak, specjalnie uprzykrzam Ci rozgrywkę i jestem upierdliwy, kiedy po raz pierwszy mam jakikolwiek kontakt z Twoją osobą. To nie ja wymyśliłem regulamin i to nie ja ustalam zasady... To moja ostatnia odpowiedź w tej sprawie i czekam na decyzję zarządu.

W dniu 2.07.2025 o 21:28, Teddy. napisał:

No przez Ciebie na pewno. W końcu masz władzę w postaci lawety, trzeba ją wykorzystać do uprzykrzania rozgrywki.

Nawet nie wiem jak to skomentować.....

Pojazd odholowany słusznie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin