Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wakacje z Radiem 4Music!

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @Skipper* z Redakcji 4Life News, Zapraszam do przeczytania relacji z Wakacje z Radiem 4Music!

ceXBMGl.gif

Dnia 07.07.2025 odbyło się wydarzenie biznesowe – Wakacje z Radiem 4Music, organizowane przez biznes 4MUSIC! Wydarzenie miało miejsce na terenie obecnej sceny – Easter Basin w mieście San Fierro. Rozpoczęło się o godzinie 18:00. Radio serwerowe przygotowało dla nas wiele niespodzianek, w tym: losowania, „szybkie palce” oraz konkursy spostrzegawczości! Przez cały czas trwania eventu towarzyszyli nam prezenterzy, serwując różnorodne gatunki muzyczne. Zaczynając od @Grubeuu 18:00 - 19:00 , @KsawiKK 19:00 - 20:00 , @Patryk99 20:00 - 21:00.  O godzinie 19:50 rozlosowano pierwszą nagrodę główną  – pojazd Stallion 1.4 oraz 10.000 PLN, które wygrał piciololo. Do momentu rozlosowania drugiego pojazdu – Emperor 1.6 – odbywały się eventy takie jak „szybkie palce” oraz losowania z publiczności. Gdy nadszedł czas na drugą główną nagrodę wieczoru, prezenterzy zaskoczyli nas, organizując decydujące pytanie w formie „szybkich palców”. Zwycięzcą został @MasnoCebula, zdobywając Emperora 1.6! Przez całe wydarzenie panowała rozluźniona, przyjemna atmosfera – gracze świetnie się bawili, a prezenterzy puszczali dobrą muzykę. Impreza trwała do 21:00, a w jej trakcie odwiedziły nas również frakcje takie jak S.A. Medical Department oraz S.A. Police Department. Na miejscu przez długi czas aktywnie uczestniczyła spora liczba graczy, choć pod koniec frekwencja zaczęła stopniowo maleć. Mimo to klimat pozostał świetny, a uczestnicy mogli się wspólnie dobrze bawić!

UaeWNei.gif

Udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z Sekretarzem @klonwielki, zachęcam do przeczytania!

S - Skipper*
k - klonwielki

S: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Skipper* z Redakcji 4Life News. Odpowiesz mi na kilka pytanek?
k: Witam, z tej strony Sekretarz klonwielki z Radia 4Music. Jasne, odpowiem.

S: Byłeś jednym z organizatorów wydarzenia Wakacje z Radiem 4Music. Skąd wziął się pomysł na taki event?
k: Prezenterzy, czyli Iksde*, KsawiKK oraz Patryk99 - wpadli na pomysł, aby zorganizować takowy event, z racji, iż dawno nie było żadnego eventu w radiu. Dodam też, że to dla mnie szansa, aby się wykazać, jako Sekretarz.

S: Jak oceniasz współpracę z resztą prezenterów?
k: Bardzo dobrze, tylko szkoda, że Iksde* nie zdołał do nas dołączyć, ale szybko znalazłem zastępcę na jego stanowisko, czyli Grubeuu - który spisał się idealnie.

S: Wydarzenie rozpoczęło się o godzinie 18:00 i trwało do 21:00, jak oceniasz aktywność, była wzorowa, czy może nie spełniła twoich oczekiwań?
k: Patrząc na dzień dzisiejszy - czyli poniedziałek, aktywność gracza spełniła moje oczekiwania, w pewnym momencie było ich naprawdę sporo, ale po godzinie dwudziestej zaczęli odjeżdżać z miejsca wydarzenia. Mogę stwierdzić, iż aktywność była świetna.

S: Jakie atrakcje przygotowaliście na owe wydarzenie?
k: Przygotowaliśmy pulę nagród 130.000 PLN, w tym dwa pojazdy - Emperor 1.6 oraz Stallion 1.4

S: Jak oceniasz całokształt wydarzenia?
k: Moim zdaniem wyszło rewelacyjnie, jest to mój pierwszy organizowany event, więc stresowałem się, że coś nie ,,wypali", lecz wszystko wyszło, tak jak planowałem.

S: Super! Dziękuję za poświęcony czas na wywiad!
k: Również dziękuję, polecam się!

Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę oraz przeczytanie powyższej relacji!

Yk1Jc4H.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin