Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika solty, oskarżony przez paweuhy.

paweuhy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: paweuhy
Nick osoby oskarżonej: solty
Powód napisania skargi: Totalny brak znajomości KRD. Zaparkowałem pojazd na chodniku, na którym nie ma znaku zakazu zatrzymywania się, z zachowaniem co najmniej 1,5 metra szerokości dla ciągu pieszego. Masa mojego pojazdu nie przekracza 2,5 tony, auto było zgaszone i nie było żadnych przesłanek do nałożenia mi blokady na koło tym bardziej, że samochód został zaparkowany w celu rozmowy z @PerkuleZ., który był świadkiem tej sytuacji i nic w tym kierunku nie zrobił żeby powstrzymać błąd gracza @solty
Dowody: https://streamable.com/j6tr2o

witam,
Chodnik to nie miejsce parkingowe. Chciałem Ci dać szansę, abyś przeparkował pojazd, mimo że nie musiałem, bo Twój nick mi się nie renderował. Lecz zauważyłem wiadomość od Ciebie  już byłem gotów ściągać Ci blokadę koła, lecz zacząłeś swoje „prowokacje” i wymądrzanie się.

Patrząc na klipa, widzę, że jesteś typowym prowokantem, zwłaszcza patrząc na komentarze w stronę SAPD, gdyż uważam, że teksty typu „wracaj tu” są nieodpowiednie jak na Twoje stanowisko.

Pamiętaj, że Ty jesteś zwykłym graczem, a ja zwykłym członkiem frakcji  a kulturą i szacunkiem da się rozwiązać wszystko.

Z pozdrowieniami,
solty

a tutaj ss - https://imgur.com/g3qK7K7

nie witaj się dzieciak bo nie jesteś u siebie, a poza tym nie ma przeciwskazań do zaparkowania na tym chodniku więc mylisz się, nawet jak dałem ci szanse do refleksji i cofnięcia się i sprawdzenia przepisów to wolisz iść w zaparte spoko lecimy, wołaj przełożonego i adminów

2 minuty temu, paweuhy napisał:

nie witaj się dzieciak bo nie jesteś u siebie, a poza tym nie ma przeciwskazań do zaparkowania na tym chodniku więc mylisz się, nawet jak dałem ci szanse do refleksji i cofnięcia się i sprawdzenia przepisów to wolisz iść w zaparte spoko lecimy, wołaj przełożonego i adminów

● Pojazdy zaparkowane na poboczu, których właściciela nie ma w pobliżu, pracownik ma prawo odholować z powodem 'pojazd nieprawidłowo zaparkowany'.

2 minuty temu, solty napisał:

● Pojazdy zaparkowane na poboczu, których właściciela nie ma w pobliżu, pracownik ma prawo odholować z powodem 'pojazd nieprawidłowo zaparkowany'.

byłem w pobliżu, poza tym auto było zaparkowane zgodnie z przepisami 

Edytowane przez paweuhy

4 minuty temu, paweuhy napisał:

? ty czytasz co ty piszesz w ogóle? co to zmienia? byłem w pobliżu, auto było zaparkowane zgodnie z przepisami a ty i tak zabrałeś je na parking policyjny. Ty jesteś poważny czy co? 

Jasne że czytam :)
Życzę więcej cierpliwości w życiu. 

Spoiler

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.

3 minuty temu, solty napisał:

Jasne że czytam :)
Życzę więcej cierpliwości w życiu. 

Pokaż ukrytą zawartość

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.

który kwalifikuje się do odholowania

zdanie klucz

6 minut temu, solty napisał:

Czym innym jest zatrzymać się, będąc w pojeździe, a czym innym wysiąść i oddalić się od niego.

przecież ty albo masz jakieś papiery dziwne albo naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

wołaj jakiegoś przełożonego bo to są jaja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin