Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na epikson123, oskarżony przez matibfc

matibfc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać na załączonym dowodzie, po rzekomym „staranowaniu” widać, jak mnie cofnęło, więc miałem laga. Napisałem ci w grze, że mam lagi, i u mnie było całkiem inaczej. Zaproponowałem, że dasz mi klipa i oddam ci pieniądze lecz się uparłeś, że piszesz skargę.

Zacznijmy od początku. Po staranowaniu mnie zarzuciłeś mi od razu że to moja wina i że to ja się wywaliłem a ty jesteś niewinny, jeżeli tak sądziłeś to spoko, napisałem że napisze skargę gdyż nie zgadzam się z twoim zdaniem po czym nagle stwierdziłeś że to wina "internetu", to jak to wreszcie jest, moja wina czy internetu?  Kolejną kwestią jest samo napisanie skargi, Dlaczego? już ci odpowiadam. Skargę napisałem przez twoje głupie teksty jako pracownika frakcji SARA, czyli typu "I tak odrzucą skargę i będę musiał ci tylko zapłacić kasę", czy takie zdanie jest odpowiednie jako pracownika SARA? Moim zdaniem nie. Skargi bym nie pisał gdybyś nie był taki arogancki w moim stosunku, nawet bym nie chciał tych pieniędzy gdybyś się zachował normalnie.

Najpierw napisałem, że u mnie uderzyłeś w latarnię i skończyłeś na płocie, a ty od razu wyleciałeś z tekstem, że ja twierdzę, że to twoja wina, a potem napisałem, że mam lagi, więc pewnie u mnie było inaczej i napisałem, że raczej odrzucą skargę przez mój internet i będę musiał tylko zapłacić.

2 minuty temu, epikson123 napisał:

Najpierw napisałem, że u mnie uderzyłeś w latarnię i skończyłeś na płocie, a ty od razu wyleciałeś z tekstem, że ja twierdzę, że to twoja wina, 

Jeżeli sądzisz początkowo że to ja uderzyłem w latarnię i skończyłem na płocie to chyba logiczne że sądzisz że to moja wina, jest inaczej? 

3 minuty temu, epikson123 napisał:

a potem napisałem, że mam lagi, więc pewnie u mnie było inaczej i napisałem, że raczej odrzucą skargę przez mój internet i będę musiał tylko zapłacić.

[2025-07-15 12:53:17] [Output] : << epikson123 [28]: Czaisz że ci to odrzucą i tylko będę musiał zapłacić ci najwyżej?

"raczej odrzucą skargę przez mój internet i będę musiał tylko zapłacić." 

I co teraz masz do powiedzenia? Jest chyba inaczej niż mówisz.

1 godzinę temu, Masellko napisał:

@matibfc, jeśli pracownik zaproponował Ci rekompensatę za taran wynikający z laga, to na czym polega dalszy problem? 

Na czym polega problem? Już ci odpowiadam. Początkowo pracownik odrazu zarzucił że to ja się rozwaliłem o słup i że on jest niewinny po czym stwierdził że ma lagi i mogło być inaczej, jak to wreszcie jest? Ale już odpuścmy se tą sytuację i przejdźmy do tego dlaczego wogóle napisałem skargę, otóż skargę napisałem przez aroganckie zachowanie pracownika, twierdzi on odrazu że i tak odrzucą skargę bo będzie musiał mi tylko zapłacić, jeżeli takie teksty są okej to jestem bardzo zdziwiony ponieważ jesteś liderem SARA już długi czas i chyba sam wiesz że takie teksty nie są dobrym stylem wyjaśniania sprawy między pracownikiem a graczem.

Nie dostrzegam w jego wypowiedzi niczego aroganckiego. Jeśli rzeczywiście miał laga, to mógł nie być świadomy, kto faktycznie zawinił – sytuacja mogła wyglądać zupełnie inaczej z jego perspektywy niż z Twojej.

W tej sytuacji najbardziej rozsądnym rozwiązaniem wydaje się pokrycie kosztów naprawy pojazdu przez @epikson123 oraz zamieszczenie potwierdzenia dokonania płatności poniżej.

2 godziny temu, Masellko napisał:

Nie dostrzegam w jego wypowiedzi niczego aroganckiego. Jeśli rzeczywiście miał laga, to mógł nie być świadomy, kto faktycznie zawinił – sytuacja mogła wyglądać zupełnie inaczej z jego perspektywy niż z Twojej.

W tej sytuacji najbardziej rozsądnym rozwiązaniem wydaje się pokrycie kosztów naprawy pojazdu przez @epikson123 oraz zamieszczenie potwierdzenia dokonania płatności poniżej.

Czyli takie zdanie jest okej?

[2025-07-15 12:53:17] [Output] : << epikson123 [28]: Czaisz że ci to odrzucą i tylko będę musiał zapłacić ci najwyżej?

Dziwne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin