Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Joz3k oskarżony przez Endrju.

Endrju.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Endrju.
Nick osoby oskarżonej: Joz3k 
Powód napisania skargi:  Sprawa wyglada tak od miesiaca auto bylo nie ruszane dokladnie od 30.06.2025 19:57 a dzis sprawdzilem ze auto stoi na PP co mnie zainteresowalo bardzo iz stalo nie uzywane przez miesiac czasu i sie pokazuje ze stalo na bazie Frakcji i mandat o wysokosci 2.5k za auto nie uzywane od miesiaca ktore stalo na el coronie 
Dowody: https://imgur.com/a/213-Y26yYcb
prosilbym bardzo o wyjasnienie jak to sie stalo dostalem tylko jeszcze info ze na auto zostala nalozona blokada a holowanie sie rowniez nie odbylo 

Edytowane przez Endrju.
blad w nicku.

4 godziny temu, Joz3K napisał:

Witam, nic dodać nic ująć, na screenie wszystko jest dobrze widoczne, pojazd stał na bazie SARA. 

https://imgur.com/a/bvT7hEI

jak widac na zalaczanym SS pojazd stal 28 D na bazie sara nie ruszany? to ma byc jakis nie smieszny zart? ktos go tam wyciagnal na przecho i zostawil? czy go tam z holowales moze i zalozyles blokade? 

Godzinę temu, Endrju. napisał:

jak widac na zalaczanym SS pojazd stal 28 D na bazie sara nie ruszany? to ma byc jakis nie smieszny zart? ktos go tam wyciagnal na przecho i zostawil? czy go tam z holowales moze i zalozyles blokade? 

Zjechałem na bazę w celu wstawienia innego pojazdu który akurat holowałem na parking policyjny i zastałem właśnie taki oto widok jak na załączonym obrazku.

Ja wykonywałem tylko powierzone mi obowiązki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin